2777
2789

من ۲۶ سالمه ۵ماه عقدم باهم دوست بودیم ازدواج کردیم 

دوران دوستی عالی بود 

از وقتی عقد کردیم تا ۹ اینا سرکاره بااینکه ی ربع خونه هامون فاصلس هفته ای یکی دوبار میبینمش 

من آدمی نیستم بگم حتما بریم بیرون پول خرج کنیم میگم از سرکار میای بیا خونمون بمون یا من بیام اونجا 

چندبار گفتم گفته راست میگی بازم کار خودشو کرده 

بااینکه عقدیم اولشه از نظر رابطه خیلی ضعیفه 

جای من بودید چیکار میکردید؟؟؟؟؟

ازش می‌پرسیدم چته

خداوند زبان را برای تکلم و ارتباط آفرید

اینو همیشه به شوهرم میگم 😂😂😂

آقایون درخواست دوستی ندید،خجالت بکشید! واقعا نمی‌دونم چی صداتون کنم چون حیف اسم آقا برای شماها!!!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب من چندبار صحبت کردم خاستمو گفتم ولی هیچی ب هیچی

حتما میگه اره والا تو دریت میگی ببخشید، کار اینا زیاده، والا حرفت حقه بعد دوبارع تکرار میکنه؟! 

خوب باشی انگار بد بودی که بد میشن 😏شانس ماس

عزیزم گرونیه مردا توزندگی ک میوفتن میفهمن چخبره دیگه میل جنس.ی ام براشون نمیمونه بااین خرجا

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

یعنی چی از نظر رابطه ضعیفه 

منظورت رابطه ج؟

ممکنه به خاطر اونم باشه دوریش

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

ی ربع با ماشین حالا دوست بودیم هرروز میومد

اره میدونم منطورتو 

الان چرا نمیاد 

۵سال عقد زیادع واقعا چرا 

بهش بگو مسکلت چیه الان بگو نه بعدا بگو تغییر کردی هرچیم گفت نه زیر بار نرو

خوب باشی انگار بد بودی که بد میشن 😏شانس ماس