2777
2789

تاپیک زدن ماهی چقد پول میگیرید از دوست پسر چند نفر گفتن ماهی پول تو جیبی میده ۴ ۵تومن .منم زبونم سوخت گفتم از نظر شخص من درست نیست آدم پول تو جیبی بگیره یا برای هزینه های شخصیش مثل لیزر .ناخن اینا از دوست پسر پول بگیره چند نفر ریختن سرم که از حسادت میگی واقعا من چی بگم به این آدم ها 

پول رستوران و کافه اینا جدا من فقط گفتم درست نیست پول تو جیبی بگییر ماهانه بهت پول بده آدم باید عزت نفس داشته باشه که اگه یه درصد اون رابطه نشد فردا نزنه به روت که من پولت میدادم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونوقت همین افراد وقتی اسم پول گرفتن از شوهر که میشه، میگن وا زشته چه معنی میده! زن باید دستش تو جیب خودش باشه!

این شوهره وظیفشه نمیگیرین

اون مردی که صد پشت غریبست پولش از شیرمادر حلال تره!

وای خدایا

🥀🥀🥀منو ببخش عزیزدلم...منو ببخش...😔

تو حسادت نمیکنی و اونا هم اشتباه کردن ک بهت گفتن حسود

ولی واقعا طرز فکرت اشتباهه،تا زمانی که از وقت و احساس خودت برای یک مرد میزاری،اون مرد وظیفش هست یک سری هزینه های مالی شمارو گردن بگیره 

واقعا پول گرفتن از دوست پسر

خدایا منو بکش😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

حالا من از بابام پول بخوام این شکلی میشه😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬👽👽👽👽

خب هرکی یجوریه.. بعضیا تو رابطه خود پسرا دوست دارن پول بدن و حساب کنن همه چیو.. شما چرا وقتی میبینین عقایدتون با موضوع تاپیک متفاوته میاین میگین.. مشخصه که برخورد میکنن خب 

کسی لایکم نکنه