2777
2789
عنوان

میخوام طلاق بگیرم دلم گرفته 😔

294 بازدید | 25 پست

شوهرم خیلی بد کتکم میزد 

خفم می‌کرد میگفت میخوام بکشمت 

چندین بار رفتم پزشکی قانونی 

واسه اینکه بترسه 

ولی یه مدت رعایت می‌کرد 

بعد مدتی بدتر از قبل کتک میزد 

سر بهانه های مختلف 

به خانوادش میگفتم اصلا برخورد نمیکردن 

میگفتن حتما یه کاری کردی کتک خوردی 

به همه گفته چون بهش پول ندادم 

و دوستش ندارم کتکم میزد 

انقد التماس کرد باهاش ازدواج کنم 

انقد حرفای عاشقانه میزد میگفت بی تو میمیرم 

اگه حتی یه روز نباشی میمیرم 

همش حرف از خوشبختی و عشق میزد 

قول خوشبختی بهم داده بود قول داده بود 

اشک منو در نیاره ولی بلایی نیست سرم نیاورده باشه 

با کلی آرزو خونه چیدم عقد کردم باهاش 

حالا اینجوری کرد باهام 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه مدت باهاش لج نکن شاید درست شد

میگه تمام پولت رو میخوام 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

تو عقد اینجوری کتکت میزنه؟؟دردش چیه خب!!!

اره 

میگه پولات رو بده ماشین بخرم 

یا بهانه های مختلف 

چند سالتونه جفتتون

چطور 

وا تو ک همه ایراد داره خب جداشو ، ینی واقعا جدا شدن از این زندگی ناراحتی داره ؟

منم شوهرم خیلی اذبتم میکرذ جدا شدم هیچوقتم ناراحت نشدم حتی ی روز و شاهانه دارم زندگی میکنم و فقط فکرخودتم و پیشرفتم ، دیونه ای به اون زندگی جهنمی فک کنی 

ایقد خوشم ک دیگ هیچوقت ب ازدواج مجدد فکرم نمیکنم

متاسفانه مردها خیلی راحت دل میکنن و براشون مهم نیست و میزارن میرن . ولی ما زنها بعد از شکست عشقی ناب ...

خیلی وقته ازش طلاق عاطفی گرفتم 

هر هفته کارش کتک زدن بود 

پنهان کاری دروغ گویی 

وا تو ک همه ایراد داره خب جداشو ، ینی واقعا جدا شدن از این زندگی ناراحتی داره ؟منم شوهرم خیلی اذبتم ...

ناراحتم که با زندگیم اینجوری بازی کرد 

منو شکنجه کرد 

ناراحتم که با زندگیم اینجوری بازی کرد منو شکنجه کرد

شما تا اقدامات های دادگاهی تو نداشته باشی وضیعت تون همینجور 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

شما تا اقدامات های دادگاهی تو نداشته باشی وضیعت تون همینجور

اقدامات دادگاهی باشه درست میشه ؟

اقدامات دادگاهی باشه درست میشه ؟

اره بدون اقدام فوق سخت بوده هس برات 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

اره بدون اقدام فوق سخت بوده هس برات

از چه نظر میگی ؟