2777
2789
عنوان

مقایسه با دختر خاله

171 بازدید | 23 پست

ی دختر خاله دارم ازم کوچیکتره 

مادرش همش تو کار جادو جنبله 

دایم بهم کار پیشنهاد کرد رفت خودش جای من معرفی کرد استخدام شد تو بیمارستان به عنوان بهیار داره کار میکنه 

همش درحال گردش ، خوردن خرید کردن تفریح کردن 

الانم رفته خونه رهن کرده تو پرند ۳۰۰ میلیون ی خونه لوکس 

اینم بگم ی هزاری هم نه به مادرش داد نه خرجیه خونه هیچی 

منم درس خوندم لیسانس گرفتم، لیسانس

حقوق 

تو دوردبیرستان هم درس میخوندم هم کار میکردم ی هزاری دوران مدرسه از راهنمایی به بعد از مادرم واسه خرج مدرسه نگرفتم 

بعد دیپلم رفتم داروخونه پیدا کردم هم کار کردم هم درس خوندم علاوه برخرحی دانشگاه کمک خرج خونه شدم مادرم گف خونه میخرم قسط خونه رو به عهده گرفتم تا یکسال مونده بود تموم بشه دادم 

نه مادرم ن پدرم از ۱۴ سالگی به بعد ی نگفتن دکار میری چقدر میشه چقد پول میخوای 

بابام هرماه طبق قانون بهم ی خرجی میده ک یک سوم خرج ماهانمم نمیشه  با این وجود به مادرم گفتم میخوام خونه بخرم کمکم کن رفت ی خونه ۸۰ ماری خرید ۲ دانگه خونه نسبت به سهمم پولی ک دادم میشه گف خونه رو میخرم ب شرطی ک به نام من باشه قبول کردم 

الان چند ماه موندم خونه درس بخونم هر روز ی اعصاب خردی دارم الانم تصمیم دارم برم خونه خودم بمونم 

کل پولامو زندگیمو وقف مادرم کردم اخرش میگه تو چیکار کردی چیکار میکنی منو با دختر خالم مقایسه میکنه همش زجر میده اینجوری میکنه بلندشم برم سرکار من کار رو دوس ندارم دلم میخواد درس بخونم وکیل بشم اصلا علاقه نداره هرچی هم میگه اره زبونیه تو عمل ی چیز دیگه اس 

خسته شدم 

دلم شکسته  ناراحتم  خدایی کم واسش نزاشتم 

۲۲ ساله باهاش زندگی میکنم نهایت خرجی ک واسم کرده تو این ۲۲ سال طبق نرخ روز ۱۰۰ میلیون بوده نهایتش ک فک نمیکنم انقدر هم بشه 

خدایی دختر تنبلیم ؟

دیگه شیر جونم رفته اعصاب واسم نمونده توقع داره هنوز ازم ؟!

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

از اول خودت اونها رو بد با آوردی.  مگه بچه صغیر بودی که تو پول خونه رو بدی ولی به اسم مادرت بشه؟  یک کلمه می گفتی باندازه پولم باید به نامم باشه! 

الانم دیر نشده.  جلوی ضرر از هر جا که بگیری سود کردی! 

دیگه بسه انقدر سرت بیاندازی پایین تا ازت استفاده کنند فقط برای اینکه راضی بمونند! 

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هربار گفتم بریم دونگمو بزن به نامم سر سر میگیره

دیگه تو رو بی زبون گیر اورده 

بگو من راضی نیستم.  اون دنیا حلالت نمی کنم! 

بگو تهش قراره این حق من بدی به بقیه بچه هات !  من راضی نیستم! 

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)

ندارم مادر پدرم طلاق گرفتن

اگه خواهر برادر نداری که خوب تهش این خونه به هست می رسه. مگه این که مادرت تو فکر ازدواج مجدد باشه

اگه خواهر برادر نداری که خوب تهش این خونه به هست می رسه. مگه این که مادرت تو فکر ازدواج مجدد باشه

ن ازدواجی نیس 

اما خب شاید من زود تر مردم باز این مهم نیس 

مهم اینکه اصلا کارام به چشم نمیاد کار کردنای منو کار نمیدونه  پولای منو پول نمیدونه 

بی ارزش میکنه و دنبال اینکه بگه کار خاصی نکردی نمیکنی بجای درس بلندشو برو سرکار 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ن ازدواجی نیس اما خب شاید من زود تر مردم باز این مهم نیس مهم اینکه اصلا کارام به چشم نمیاد کار کردنا ...

خوب پس حرصش نخور بالاخره بخواهی ازدواج هم کنی این خونه آبروی خودت هم هست.  پس فردا خانواده شوهرت نگن مادرش یه خونه از خودش نداشت! 

ن ازدواجی نیس اما خب شاید من زود تر مردم باز این مهم نیس مهم اینکه اصلا کارام به چشم نمیاد کار کردنا ...

بعد از این برات تجربه بشه.  این اشتباهی که برای مادرت کردی بعد ازدواج برای شوهرت انجام ندی و کل حقوقت ندی دستش تا به نام خودش خونه و ماشین بخره!