2777
2789
عنوان

توده سینه خوش خیم کسی داشته❌❌❌

| مشاهده متن کامل بحث + 151 بازدید | 27 پست

بردس 3هیت و خوشبختانه 99درصد خوش خیمه 

مال منم بردس 3بود چون ژنتیک کنسر سینه داریم دکتر برام بیوبسی نوشت و جوابش خوش خیم یا همون فیبرو ادنوم بود 

شما کاش میذاشتین اون متخصص پستان معاینه هم بکنه دکتر ی که منم پیشش میرم آقاست 

توده خوش خیم باشه میشه اصلا آب شه یا کوچیک تر بشه؟دکتر اولی گفت میشهدکتر دوم گفت نه

اره عزیزم ممکنه کوچیکتربشه سعی کن یه مدت مصرف قند مصنوعی رو ب صفر برسونی کلا قندو چیزایی ک قند مصنوعی دارن استفاده نکن درکنارش فست هم بگیر خیلب کمک میکنه ب کوچیک شدنش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بردس 3هیت و خوشبختانه 99درصد خوش خیمه مال منم بردس 3بود چون ژنتیک کنسر سینه داریم دکتر برام بیوبسی ن ...

راستش معذب بودم

ولی خب قصد دارم دوباره برم پیش دکتر خانوم

به نظرت بگم نمونه برداری کنن زود تر یا دو ماه بگذره با توجه به سومو اگه نیاز بود نمونه برداری کنم؟

الانم خداروشکر حال روحیم خوبه و حسم نسبت به این قضیه بهتر شده

اره عزیزم ممکنه کوچیکتربشه سعی کن یه مدت مصرف قند مصنوعی رو ب صفر برسونی کلا قندو چیزایی ک قند مصنوع ...

اتفاقا عزیزم یک ماهی هست که اصلاح سبک کردم

قند و شکر و کافئین رو حذف کردم

خوابم رو تنظیم کردم

پیاده روی و ورزش هم دارم

تو این یک ماهم ۳ کیلو کم کردم

بردس 3هیت و خوشبختانه 99درصد خوش خیمه مال منم بردس 3بود چون ژنتیک کنسر سینه داریم دکتر برام بیوبسی ن ...

من تو همین قسمت هایی که سونو گراف مشخص کرده توده ست گاهی درد خفیف دارم

شما هم همینطور بودی؟

چون دکتر به من گفت این درد به نفع خوش خیمی هست

من تو همین قسمت هایی که سونو گراف مشخص کرده توده ست گاهی درد خفیف دارمشما هم همینطور بودی؟چون دکتر ب ...

آره من تقریبا 10روز مونده به پریودم افتضاح درد میکنه حتی این مواقع تودم نسبت به قبل بزرگترم میشه ولی همین که پریود میشم دردام از بین میره اون توده رو هم کوچیکتر حس میکنم 

در مورد بیوبسی هم دکتر باید تشخیص بده که بشه یا نه