2777
2789
عنوان

توده سینه خوش خیم کسی داشته❌❌❌

151 بازدید | 27 پست

من سونو گرافی شدم دکتر گفت احتمال زیاد خوش خیم

و دوباره ۶ ماه دیگه بیا سونو گرافی

رفتم پیش یک دکتر دیگه گفت شش ماه دیره دو ماه دیگه سونو بده

آیا با سونو مشخص میشه خوش خیم بودنش

یا حتما باید نمونه برداری بشه؟

نمیشه خودم زودتر درخواست بیوپسی کنم؟

بعدشم کلا جراحی کنم و بردارم

تا دو ماه دیگه آدم همش فکر و خیال میکنه

خواهرم داشته همین تو سونو گفت خوش خیمه ولی بازم نمونه برداری کرد خداروشکر خوش خیم بود

گفت برو 6 ماه دیگه بیا .رشدش بیشتر شده بود حالا فک کنم قراره تو شهریور درش بیاره چون بزرگتر شده

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

عزیزم مطمعن باش اگ چیز بدی بود اصلا نمیذاشتن دوماه بگذره 

ظاره توده تاحدودی میتونه کمک کنه به تصمیم گیری

الان ظاهره ب بدخیم نخورده برای اینک خیالشون راحت بشه گفته دوماه دیگ بری تا نسبت ب قبل بررسی بشه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من اصلا حتی به مامانم و بقیه نگفتم تا نگران نشنگفتم اول مطمعن بشم بعد...

اصلا نگران نشون تو سونو گفته خوش خیمه قطعا نمونه برداریم خوش خیمه.توکل بخدا

نگو بهشون چون فقط استرس و نگرانی براشون داره بزار موقع درآوردن فقط به مامانت بگو به مادر شوهر و اینا اصلا نگو

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

عزیزم مطمعن باش اگ چیز بدی بود اصلا نمیذاشتن دوماه بگذره ظاره توده تاحدودی میتونه کمک کنه به تصمیم گ ...

توده خوش خیم باشه میشه اصلا آب شه یا کوچیک تر بشه؟

دکتر اولی گفت میشه

دکتر دوم گفت نه

اصلا نگران نشون تو سونو گفته خوش خیمه قطعا نمونه برداریم خوش خیمه.توکل بخدانگو بهشون چون فقط استرس و ...

خواهرتون علایمش چی بود؟

از من توده ها میلی میتری و کوچیکه و گاهی درد داره

و برید ۳ هست از من

خواهرتون علایمش چی بود؟از من توده ها میلی میتری و کوچیکه و گاهی درد دارهو برید ۳ هست از من

تو سینش یه چی سفتی احساس کرد رفت دکتر الان سفت و بزرگ شده 

تا دوماه دیگه انقدرفکروخیال میکنی که .....اگه دکترقبول میکنه درخواست بده نمونه بگیرن خیالت راحت شه

من اول که رفتم سونو خانوم همونجا خودش معاینه کرد گفت با توجه به سونو ۶ ماه دیگه بیا

رفتم پیش فوق تخصص پستان اما چون مرد بود اجازه معاینه ندادم و معذب بودم فقط از رو سونو گفت دو ماه دیگه تکرار کن

حالا اینسری میخوام برم پیش خانوم

فک کنم دقیق معاینه کنن با دست بهتر متوجه بشن

اگه بشه هم زودتر نمونه برداری کنم خوبه

خیالم راحت میشه

یعنی با توجه به اینکه توده بزرگ شده بازم خوش خیم بود؟توده خوش خیم اگه برداشته نشه امکانش هست در دراز ...

ببین این یه نوع کیسته

مثل کیست تخمدانی که همه ما داریم و خوش خیمه

حالا من جایی شنیدم که اگ نوره بزاری یه روز درمیان روش باعث کوچیک شدن و از بین رفتنش میشه

به خواهرم گفتم اون نزاشت

ولی شما بزار

ببین اصلا نگران نشو چون اگر بدخیم بود حتما رو سینت تو رفتگی پوست پرتقالی میشد و دکتر فوری دستور بستری میداد

ولی حتما بخاطر اینکه خودت به آرامش برسی برو نمونه برداری.

یعنی با توجه به اینکه توده بزرگ شده بازم خوش خیم بود؟توده خوش خیم اگه برداشته نشه امکانش هست در دراز ...

نه اگر برداشته نشه احتمالا بدخیمی نداره 

اگر رشد کنه دکتر بهت میگه درش بیار اگر رشد نکنه همینطوری میزاره بمونه