2777
2789

یه سوال دارم 

لطفا طبق تجربه ای ک داشتید جواب بدین ممنونم

پسری ک حس میکنید دیگه بچه نیست و اخلاق های بچگونه نداره و مرد شده و آمادگی برای ازدواج داره رو از کجا میشه تشخیص داد !؟؟⁉️⁉️

چه رفتاری براتون خیلی مهمه

گفتین‌منم‌لایک‌

⦇میدونی‌رسیدنِ‌کِی‌قشنگه؟ بَعد‌جَنگیدن‌،بعد‌از‌سَختی‌،بَعد‌از‌اشک! اونوقتِ‌که‌از‌ته‌دلت‌میگی‌آخیش‌ارزششو‌داشت اون‌هَمه‌جنگیدن🌿👍⦈ ️    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواستگاری 

چون پسرا خوشتگاری نمیان دخترا همش فکر میکنن و رفتار پسرا رو ارزیابی و تحلیل میکنن🤪

انا بس وش عندی غیرک🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 آخرالزمان وقتیه که کسی که برای وطنش شهید میشه پشتش حرف میزنن و کسی که فقط بلغور میکنه اسم خودشو میزاره ملی گرا

چیزی نیس رو پیشونی طرف نوشته باشه

تو موقعیت های مختلف ثابت میشه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

الکی قهر نمیکنه

اهل داد و بیداد نیست

حریم خودش و زنش و دیگران رو حفظ میکنه

میدونه باید کجا خرج کنه و حواسش به اینکه مسئولیت خودش رو درست انجام بده در قبال همسر و خانواده هست

خدایا من از تو ، تو را خواهم و بس

وقت بذاره ...

رفیق بازی نکنه ...

صبور باشه ...

خسیس نباشه ...

چشمش به دست طرف مقابلش نباشه ...

مدیریت زندگی و خرج کردن و بلد باشه ...

تموم این موارد و همسر سابقم نداشت و من تو دوران نامزدی و عقد نفهمیدم

عزیز دلی که داری امضام و میخونی ... اگه به فکر سقط فرزند هستی لطفا قبلش فیلم تجربه گر خارجی ( خانوم روسی ) که فرزندش و سقط کرده رو داخل گوگل بزن و ببین بعدا تصمیم بگیر ... ممنون میشم درباره ی بی اشکال بودن سقط جنین باهام بحث نکنی چون هیچ جوره قانع نمیشم... # نه به سقط جنین

این رفتار ها سن و سال نداره البته بگما خیلی از مردا هیچچووققتتتتت بزرگ نمیشن ولی درکل

توانایی کنترل رفتار و گفتار 

تلااشش برای ساپورت خانواده و زن و بچش هم عاطفی هم مالی

بخشش و گذشت 

ترجیح ارامش و تلاش برای اون ،،،بحث الکی نکنه،، رقابت نداشته باشه با زنش مثلا درباره لول خونواده دوطرف و سطح مالیشون 

تعهد و نشون دادنش به همسر

همراهی بدون چشمداشت 

تلاش درجهت پیشرفت برای رفاه خانواده..و...

تلاش میکنه پیش خانوادش زنش رو بالا ببره نه اینکه تحقیر کنه 

حرف خودش و زنش و رو حتی اتفاقات مهم خونه زندگیش رو به بقیه خانوادش نگه مگر اینکه قبلش با بقیه مشورت کرده باشه

خودش رو مظلوم نکنه و اشتباهاتش تو زندگی رو بپذیره نه اینکه بگه چون تو اون طوری بودی من فلان کردم...اینا همش چرته خب؟ چرت