2777
2789

اصلا سمت شیائومی نرو.

فقققط سامسونگ

تمام

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...

من میگم نوت۱۳ چون سامسونگ هایی که داشتم اکثرا خراب شدن شیائومی بعد چهارسال هنوزم عالی ترینه برام خیلیم دوسش دارم

تویی که این امضارو میخونی مرسی بابت وجودت تو این دنیا و زیباتر کردنش❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من میگم نوت۱۳ چون سامسونگ هایی که داشتم اکثرا خراب شدن شیائومی بعد چهارسال هنوزم عالی ترینه برام خیل ...

کیفیت دوربینش خوبه؟

فقط 33 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان آینده

چرا؟من سامسونگ دارم میخوام عوض کنم شیا بگیرمچون دور وریام راضین ازش

شیائومی چینیه

اما سامسونگ  کره ای. 

سامسونگ کیفیتش  رابط کاربریش همه چیزش عالیه

اما شیائومی رابط کاربریش چرته

بازم ممکنه سلیقه ای باشه

منم نظرمو گفتم

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...
کیفیت دوربینش خوبه؟

من poco x3 pro دارم اره من خیلی راضیم داداشمم نوت ۱۲ پرو داره اون محشرهه کیفیت دوربینش چه مدلی میخواین بگیرین؟

شارژشم خیلی خوب نگه میداره حتی بعد سه چهارسال

تویی که این امضارو میخونی مرسی بابت وجودت تو این دنیا و زیباتر کردنش❤️

راستی اکثر کسایی که از شیائومی راضی ان  تاحالا سامسونگ خوب نداشتن که بتونن متوجه شن سامسونگ بهتره

فک میکنن شیائومی عالیه

من poco x3 pro دارم اره من خیلی راضیم داداشمم نوت ۱۲ پرو داره اون محشرهه کیفیت دوربینش چه مدلی میخوا ...

من راستش در حد 12 تومن ولی میترسم چون ارزونن

زود خراب بشن و کیفیت نداشته باشن

فقط 33 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان آینده