2777
2789
اها چه خوب من مژه هام کوته شدن کم پشت برم بخرم ان شاءالله جواب عزیزم میگم فرچه ریمل تکی توو لوازم آر ...

آره ؛ همون عین فرچه ریمل ولی رنگی 

در خودم پیروزی را میبینم برای همین اصرار به بازی دارم🤍 نام کاربریم و شخصیتم اصلا مطابقت ندارن کاملا رندوم واردش کردم ☺️

اها چه خوب من مژه هام کوته شدن کم پشت برم بخرم ان شاءالله جواب عزیزم میگم فرچه ریمل تکی توو لوازم آر ...

انشا الله جواب میگیری اما علت ریختن مژه هاتو پیدا کن اینطوری از درمان بیشتر نتیجه میگیری اره هست بپرسی هم سایز بزرگ برای ابرو هم سایز کوچیک و نازک برای مژه های پایین 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشا الله جواب میگیری اما علت ریختن مژه هاتو پیدا کن اینطوری از درمان بیشتر نتیجه میگیری اره هست بپر ...

هورمونی بود 

الان دارم دارومصرف میکنم

I love mam0یا فاطمه الزهرا س مادر تمام مسلمونا 🩵✨عشقی مادر🥺

بالاخره کرچک فندق بادام تلخ از اون گیاهی که مامانم خریده کدومو بزنم؟ 😂🤦🏻‍♀️

در خودم پیروزی را میبینم برای همین اصرار به بازی دارم🤍 نام کاربریم و شخصیتم اصلا مطابقت ندارن کاملا رندوم واردش کردم ☺️

انشا الله جواب میگیری اما علت ریختن مژه هاتو پیدا کن اینطوری از درمان بیشتر نتیجه میگیری اره هست بپر ...

اها مرسی گلم فقط روغن فندق میگن نباید زیاد بمونه درسته ؟؟ 

برا موهام که وزه چی بزنم ؟!

روغن نارگیل میگن عالیه 

اها مرسی گلم فقط روغن فندق میگن نباید زیاد بمونه درسته ؟؟ برا موهام که وزه چی بزنم ؟!روغن نارگیل میگ ...

اره واسه موهات روغن نارگیل عالیه به شرط اینکه اصل باش من سالهاست میزنم 

مژه ها چون نازکن مقاومت زیاد ندارن زیاد نباید بزاری بمونه در حد یکی دو ساعت بعد اون پاک کن 

اره واسه موهات روغن نارگیل عالیه به شرط اینکه اصل باش من سالهاست میزنم مژه ها چون نازکن مقاومت زیاد ...

راستی نباید به کف سر بخوره روغن نارگیل درسته ؟؟ 

فقط ساقه

باشه ان شاءالله میرم میام نتیجه شو بهتون خواهم گف 😍🌱🫂

ممنون جانم

وازلین تاثیرش خیلیه با روغن نارگیلارایش چشم و ابروتو با شوینده و اینا پاک نکن با وازلین پاک کنمن خود ...

چجوری میزنی روغن نارگیل ؟؟!