2777
2789
خیر، شهر کوچک ، محل کار نزدیک خونش هست ، خودم نیستم ، ولی طرف انگار راضی نیست

در واقع داره ب اندازه ی معلم میگیرع چندسال سابقه

تو رو خدا اگه شده یه صلوات اگه دوست داشتی بفرست حاجتمو بگیرم🌹

نودم نیستم ، طرف راضی نیست میگه کارفرما ماهی ۱۵۰ م داره هیچ کاریم نمیکنه

نه ب. خدا عالیه بگو از دست نده میگم هش ساعت کارو هفت هشت تومن میدن با پنج شنبه جمعه خوشی زده زیر دلش ها

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در واقع داره ب اندازه ی معلم میگیرع چندسال سابقه

میگه کارفرما ماهی ۱۵۰ داره ماهی دو بار میاد سررسید میکنه و‌میره و تمام کارا رو ۵ تا نیروهاش انجام میدن به ما کم میده ، کارفرما براشون براشون صبحانه و میان وعده میوه و شیرینی و تنقلات هم می‌فرسته معمولا

میگه کارفرما ماهی ۱۵۰ داره ماهی دو بار میاد سررسید میکنه و‌میره و تمام کارا رو ۵ تا نیروهاش انجام می ...

والا خوشبحالش کاش من جاش بودم بش بکو خب پست تو عزیزم صندوقداری هست و منشی یچبا این همه مزایا زیادیشم داره میده مهم نیس کارفرما چقد میگیره الان توپتو یه شرکت حسابدار باشی هشت ساعت کار دوازده میلیون هست با پنجشنبه ها تا ظهر

واقعا؟ کم نیست؟

نه خیلی خوبه

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

نه ب. خدا عالیه بگو از دست نده میگم هش ساعت کارو هفت هشت تومن میدن با پنج شنبه جمعه خوشی زده زیر دلش ...

میگه کارفرما ماهی ۱۵۰ م داره هیچ کاریم نمیکنه ماه به ماه میاد فقط خوراکی برامون میاره ، یکمم نظارت میکنه

والا خوشبحالش کاش من جاش بودم بش بکو خب پست تو عزیزم صندوقداری هست و منشی یچبا این همه مزایا زیادیشم ...

میگه من راحت میتونم ماهی ۱۰ م ازش دزدی کنم نفهمه و چون من دست پاکم دزدی نمیکنم باید ۵ م بزاره رو حقوقم

میگه من راحت میتونم ماهی ۱۰ م ازش دزدی کنم نفهمه و چون من دست پاکم دزدی نمیکنم باید ۵ م بزاره رو حقو ...

زیادیییییی پرتوققعه در ضمن حرامه