2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آموزگاری که میگن خیلی بالا میشه جد نصاب

مثلا چند؟

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
رو ۴۰۰ حداقل چون والا خیلیا میگن اسون بوده

چی بگم والله. اتفاقا نسبت به پارسال عمومی و تخصصیا سخت تر بود خیلی. البته برا اونایی که نخونده بودن آسون بود. چون اختصاصیارو اونقد راحت داده بودن که علنا از رقابت حذف شده بود انگار. همه خوب زدن اونارو

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
چی بگم والله. اتفاقا نسبت به پارسال عمومی و تخصصیا سخت تر بود خیلی. البته برا اونایی که نخونده بودن ...

عمومی ها سخت تر ولی اره اختصاصی که خیلی آسون تخصصی متوسط با این حساب میشه گفت همون ۴۰۰ منطقی باشه

من خودم دفترچم خراب بود وگرنه از نظر من همه شون آسون بودن جز ریاضی و انگلیسی و ادبیات

البته ادبیاتم ۳ تا از سوالاتش خوب بود کامپوتر من کلی خونده بودم هیچ کدوم از اونایی که من وقت گذاشتم خوندم نبود😐جز اون کامنت و کپشن که دوتا سوالش از همین بود که منم اینارا قاطی میکردم 😂

عمومی ها سخت تر ولی اره اختصاصی که خیلی آسون تخصصی متوسط با این حساب میشه گفت همون ۴۰۰ منطقی باشهمن ...

وای ادبیات افتضاح بود. هر دو هم عمومی و تخصصی. علومش هم خیلی سخت بود. ریاضی کلا نخونده بودن. اما 5 تا سوالو  از کل سوالای عمومی و ریاضی جواب دادم که درست بودن. زبان برام اوکی بود. شاید 60 درصد اینا بشم. آی سی دی ال هم 40 درصد زدم. به نظرم آی سی دی الو خیلی سخت داده بودن. 

وای ادبیات افتضاح بود. هر دو هم عمومی و تخصصی. علومش هم خیلی سخت بود. ریاضی کلا نخونده بودن. اما 5 ت ...

من از بقیه عمومی ها نمره میارم ولی از اینا نه فکر کنم کلا از ۱۰۰تا سوال عمومی ۳۰ تا زدم اغلب هوش رو زدم ۸۰ درصد 

من از بقیه عمومی ها نمره میارم ولی از اینا نه فکر کنم کلا از ۱۰۰تا سوال عمومی ۳۰ تا زدم اغلب هوش رو ...

چه عالی. نه من هوش اصلا وقت نشد. دو تارو با عجله جواب دادم. یکی درسته یکی غلط