2777
2789

برعکسشو خیییلی زیاد دیدم

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ظاهرم که به مذهبیا نمیخوره

ولی مدتیه دارم نماز میخونم و خوشحالم... تنها پیشرفتم در حوزه دین همینه🤭

گویی‌مردمان‌دیگری‌وارد‌کرده‌اند‌،ومادروطن‌بیگانه‌ایم...

من 

چون خانوادم مذهبی نبودن ، به همه چیز شک داشتم

تا اینکه خودم تصمیم گرفتم در موزد قران تحقیق کنم

کامل خوندمش با تفسیر با کلی سوال که رفتم دنبالش 

بعد ایمان اوردم 

البته چادری نیستم ها اما مذهبی هستم 

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌
ظاهرم که به مذهبیا نمیخورهولی مدتیه دارم نماز میخونم و خوشحالم... تنها پیشرفتم در حوزه دین همینه🤭

گام به گام. مبارک باشه😍😍 

دنیا می‌چرخد، سخت نگیر و صبر کن تا نوبت تو هم برسد!امام علی علیه السلام

من ........من یه مدت با یه پسره ای بودم همون مدت حالم از مسایل خونوادگی بد بود توی درس و کارم به مشکل خوردم البته تقصیر پسره نبود هااا و بعدش همه ی کسایی که برام مهم بودن به خاطر شکست خوردنم سرزنشم کردن پسره رفت با دختری که مامانش گفته بود ازدواج کرد به خاطر موقعیت و پول ..........خلاصه که غرق گناه هم بودم بعد یه هویی یه سفر زیارتی اسمم در اومد و دوستای خوبی هم پیدا کردم واقعا شانس بود من به چشم خودم دیدم خدا منو در هر حالتی دوست داره و مشتاقه که توبه کنم و برم سمتش اخرشم فقط خدا برای ادم میمونه این ادما دوستی شون به مویی بنده

درد و دل نکن با هیچکس، به جاش با یه مشاور خبره صحبت کن.......با اینکار وجهه خودتو حفظ کردی، بقیه برات ترحم الکی نمیکنن و مهمتر اینکه راهکار درست و درمون گیرت میاد به جای حرفای خاله زنکی:) منظورم درد و دل حضوریه