2777
2789
عنوان

به نظرتون موهامو کوتاه کنم

79 بازدید | 11 پست

اسفند ماه موهام و تا وسط کمرم بود کوتاه کردم تا شونه هام الان یکم بلند تر شده ولی همش میبندمشون سفت پشت سرم بازم هم که هستن رو مهم میرن دلم می خواد پسرونه کوتاه کنم 

به نظرتون بزنم ؟؟؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نهههه

‏هیچ علاقه‌ای به آدم خوب بودن ندارم ، ناراحتم کنی ناراحتت میکنم.                                                        «عضو رسمی بتمن های سایت»💖🎀               https://daigo.ir/secret/21646061130🦄                                🙃 لینک چت🙃

واقعا این سوالت یک کاره شخصیه که به خودت فقط مربوطهدیگه چرا میای سوال میپرسی ؟ حس میکنم دودلی برای ک ...

اگه دو دل نبودم نمی پرسیدم که در واقع آخرش کار خودم و میکنم این سوال هم همینجوری پرسیدم 

اگه دو دل نبودم نمی پرسیدم که در واقع آخرش کار خودم و میکنم این سوال هم همینجوری پرسیدم

منم موهام بلند بود خب 

مو بلند واقعا دوست داشتم 

و یک زمانی که موهامو کوتاه کرده بودم سره یک موضوعی ناراحت شدم که موهام کوتاهه و منتظر موندم که بلند بشن

و وقتی موهام بلند شد 

سره یکسری چیزا این بلندی موهام اذیتم میکرد 

و با خواسته ی خودم رفتم کوتاه کردم و خیال خودمو راحت کردم

😄

راستی حرف من رو با لحن آروم و مهربانانه بخون 🌹 

راستی از حرفی که بهت زدم ناراحت شدی؟ 

اگه ناراحت شدی عذر میخوام