2777
2789

سلام.ی سوال داشتم. برادرم سال آخره میگه میخوام واسه ادامه درسم برم خارج اولویت اولشم کاناداست

میخواستم بپرسم خارج از کشور بودن سخت نیس؟میتونه اونجا راحت زندگی کنه؟خیلیا میگن خارج فقط یه سرابه وقتی بری پشیمون میشی ممنون میشم نظراتتونو بهم بگین. از اینک وقت گذاشتین و اومدین ازتون ممنونم😍

در این دنیا ک مردانش عصا از کور می دزدند منه خوش باور نادان محبت آرزو کردم....

اونقدر سخته که هرکی میاد دیگه بر نمیگرده😉...عزیزم آرامش و امنیت و آسودگی خاطر اینور قابل قیاس با مملکت خودمون نیست ندیدم کسی بیاد و حاضر بشه برگرده برای زندگی 

بدخواه کسان هیچ به مقصد نرسد...یک بد نکند تا به خودش صد نرسد...من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من...تو نیک نبینی و به من بد نرسد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا از خارج تا بیان برسن به تاپیک طول میکشه ولی من خواهرشوهرم کاناداس راضیه

برای برنگیختن حسادت اسب سوار خر نشو همین دیگه گفتم سوار هر خری نشین                                                                                         یه عده انگار دوراز جون ادم نیستن مثله ادم باهاشون حرف میزنی گاز میگیرن 😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕متاسفانه بعضیارو نمیشه قانع کرد، باید به نفهمیشون احترام گذاشت                                به بعضی ها باید گفت کورمون نکنی با اون روشن فکریت چلچراغ
اونقدر سخته که هرکی میاد دیگه بر نمیگرده😉...عزیزم آرامش و امنیت و آسودگی خاطر اینور قابل قیاس با مم ...

شما کجا زندگی میکنین؟

من نمیدونم کانادا چجوریه ولی در کل ادم با ادم فرق داره.  میره نهایتا خوشش نیومد برمیگرده.  چیزی از دست نمیده.  کلی هم تجربه جدید به دست میاره.  در بدترین حالت برمیگرده و مطمین میشه اونجا به قول شما سرابه و یه عمر فکر نمیکنه اگه رفته بودم چی میشد.  اگه خوشش اومد و موند هم سراب نبوده دیگه. 

معجزه برای قلبی اتفاق می افتد که آرام و خاموش آن را پذیرا باشد.

اتفاقا برای ادامه تحصیل و...کانادا بهتره چکن مهاجر پذیره و بخاطر اینکه انقدر ایرانی داره حس غربت کمتره هر چی ت  تجریش باشه یه شعبش تو اونجا هس از کباب شاندیز و نان سنگک و....و هزینه زندگی هم خوبه فقط آب و هوای سرد و دلگیری داره

با کمترین هزینه عکسهای قشنگتون و براتون کلیپ میسازم کلیپ تولد،ماهگرد،ولنتاین،عروسی،نامزدی و....پیج اینستا clipsaz123 اگه سفارش داشتین بگین از نی نی سایت هستین که تخفیفم بدم😍بهترین هدیه برای کسایی که دوسشون دارین

اره عزیزم دلش برای اختلاس و زلزله و سقوط هواپیما و تخریب ساختمان و غرق کشتی و بیکاری و اغتشاش و اعتراض و گرونی و تورم و پراید و برنج پاکستانی و روغن پالم دار و تخم مرغ ۱۰ هزار تومنی و مرغ هورمونی و اخبار سانسور شده تنگ میشه.اونجا کسالت باره.خبری از این قضایا نیست.حوصلش سر میره.

دیگه وقتی بچه ۹ ساله ی من می‌تونه لابد اونم می‌تونه دیگه.

بعدم بستگی به شرایطت داره.اگه یکی هست که از ایران چپ و راست حسابهاشو شار ژ کنه خیلیم خوبه وگرنه در نهایت یه زندگی معمولی خواهد داشت 

من نمیدونم کانادا چجوریه ولی در کل ادم با ادم فرق داره.  میره نهایتا خوشش نیومد برمیگرده.   ...

منم نظرم همینه. بابام تو مجردی میخواس بره خانوادش نزاشتن الان ی عمره داره حسرت میخوره. منم میگم داداشم بره اگ اون چیزی ک فکرشو میکنه نبود برمیگرده اما اگ خوبم بود میمونه. اما باز میترسم بره

اره عزیزم دلش برای اختلاس و زلزله و سقوط هواپیما و تخریب ساختمان و غرق کشتی و بیکاری و اغتشاش و اعتر ...

😂😂😂