2777
2789

جدیدا ی با یسری آدما آشنا شدم خودشونم وضع مالیشون خوبه یکیشون از نامزدش که خانواده تقریبا پولداری داشت جدا شده بود همشون داشتن میزدن تو سرش که خاک تو سرت تو این وضع جامعه و بی پولی از این جدا شدی

من داشتم بهش دلداری میدادم یهو یکیشون گفت کسی که از پارتنر پولدارش جدا شه بی مغزه گیر ی بدبخت افتادی میفهمی

بچه ها خودطرف هم وضع مالیش خیلی خوب بود

خدا بزرگه ماهو میده به شب من❤ 

به منم وقتی از همسر سابقم جدا شدم بعضیا همینو می گفتن...بعضیا همه چی رو خب به پول می فروشن...پول مهمه اما همه چیز نیست واقعاً...باید باشه اما در کنار چیزای دیگه.

فقط 4 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به منم وقتی از همسر سابقم جدا شدم بعضیا همینو می گفتن...بعضیا همه چی رو خب به پول می فروشن...پول مهم ...

ببین آخه نامزدشم آدم خوبی بود سر چیزای خیلی مسخره یهو نخواستش

یعنی مشکل اخلاقی نداشت نه هرزه بود نه بددهن

من فقط پولدار میبینم میگم این پول پر کردن دندوناشو داره🤣 به هیچ چیز دگ حسادت نمیکنم 

انا بس وش عندی غیرک🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 آخرالزمان وقتیه که کسی که برای وطنش شهید میشه پشتش حرف میزنن و کسی که فقط بلغور میکنه اسم خودشو میزاره ملی گرا

ببین آخه نامزدشم آدم خوبی بود سر چیزای خیلی مسخره یهو نخواستشیعنی مشکل اخلاقی نداشت نه هرزه بود نه ب ...

خب نخواسته دیگه نمیشه که به زور موند...اونا انتظار داشتن به زور بگه نه منو توروخدا بخواه...پس غرورش چی.

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!

خب نخواسته دیگه نمیشه که به زور موند...اونا انتظار داشتن به زور بگه نه منو توروخدا بخواه...پس غرورش ...

نه واقعا جفتشون مقصر بودن ولی میتونستن درستش کنم

آدمای امروز بجای تعمیر تعویض میکنن

نه واقعا جفتشون مقصر بودن ولی میتونستن درستش کنمآدمای امروز بجای تعمیر تعویض میکنن

چی بگم.

1
5
10
15
20
25
30
35
40