2777
2789

من ۲۰ سالمه جاریم ۳۶ همسن مامانمه خیر سرش یه دختر ۱۲ ساله هم داره

بعد از وقتی من باردار شدم و میرم خونه پدرشوهرم احازه نمیدن کار کنم میشینم

بعد خواهرشوهرم برام میوه و شیرینی میاره خوراکی میاره این چشاش گشاد میشه رسماا کم مونده بیاد منو بزنه

دیشب شام اونجا بودیم من مشستم همسرم جای من بلند شد سفره رو جمع کرد  بعد تو اون خونه جز منو خواهرشوهر و جاری کس دیگه ای خانوم نیست 

مادرشوهرم فوت کرده همسرم جمع کرد خواهرش شست حتی بلند نشد اشغالایی که زیرش ریخته جمع کنه

خسته شدم از دستش

سلامممم من سارام😁۱۹سالمه و متاهلم❤️🥲کوچولوعه مامان و بابام دنیا اومدههه🥹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب نمیخوام حق رو به جاریتون بدم اما فکر کردید این حسادتش شاید برای اینه که زمانی که باردار بوده، هیچکدوم از این محبت‌هایی که به شما میشه رو نداشته؟ بخواید از این جنبه بهش نگاه کنید میتونید درکش کنید.

شاید این اولین خواب آرام ماست/لحظهٔ سرخوش 

کار خودت رو بکن احترام بزار 

با بقیه کاری نداشته باش معلومه هنوز بچه ای که راجع به کسی که همسن مادرته اینطور صحبت میکنی دشمن درست نکن واسه خودت

چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم  کیپاپر  عاشق زندگی  
خب نمیخوام حق رو به جاریتون بدم اما فکر کردید این حسادتش شاید برای اینه که زمانی که باردار بوده، هیچ ...

وای نه خیلی بهش رسیدن 

بارداری سختی داشتهص از اونجایی که مامانشم فوت کرده کل ۹ ماه خونه پدرشوهرم خوابیده و بهش رسیدن

بعد از زایمانشم ارسال تولد دخترش به اینم کادو میدن

اصلا فرق تزاشتن و نمیزارن

این میگه کلا من تو دید باشم

سلامممم من سارام😁۱۹سالمه و متاهلم❤️🥲کوچولوعه مامان و بابام دنیا اومدههه🥹