2777
2789

دیدین بعضیارو که وقتی طرف میاد با ذوق واسشون چیزیو تعریف میکنه خیلی بی ذوق جوابشو میدن؟ مسخره یا تحقیرش میکنن بعضیا از حسادت بعضیا از حسرت بعضیام دیگه حوصله ذوق کردن واسه حرفای بقیه رو ندارن ولی دوستان به این فکر کنیم چقدر میتونیم با باذوق حرف زدنمون با طرف مقابل حالشو خوب کنیم میتونیم روزشو بسازیم هرچقدر ناامید بود بهش امید بدیم اره شاید بعضیا بیان بگن بابا من خودم امید ندارم یکی باید بیاد ب خودم امید بده ولی باورکنید خدا هیچکاریو بی جواب نمیزاره حالشو خوب کنی حالتو خوب میکنه پس تو این وضعیت بد کنارهم باشیمو هوای همو داشته باشیم تو این شرایط بی پولی ناامیدی مشکلات خانوادگی و عاطفی و و و ... ب همدیگه امید بدیمو تا میتونیم حال همو خوب کنیم باورکنید بااینکار میتونید حال خیلیارو خوب کنید 

کاربرای محترم اگر دارید بیوگرافی بنده رو میخونید باید بگم که نی نی سایت یک سایت اجتماعی هستش جاییه که خانوما نظراتشونو به اشتراک میگذارن قرار نیست تا یک نفر یک نظری داد بقیه ۱۰۰ نفری بیوفتن به جونش که تو چرا فلان حرفو زدی هرکسی نظر شخصیه خودشو میگه و صرررفا مخاطبش استارتره نه کس دیگه ای پس لطفا با افکار منفی و مخالف هر نظری کامنت نگذارید کامنت من به خودم مربوط هست و کامنت شماهم همینطور باتشکر!!!