2777
2789

اصلا نمیتونم تصور کنم  اینجوری زندگی کنم ک شوهرم هر ماه نهایت  یه پول کم اونم با منت بزاره دستم حالا بیشتر وقتام غر بزنه ندارم  . راضی ام ب پول کمتر از ۲۰ میلیون نیستم . دارم یه ریسک بزرگ میکنم ک ممکنه درامدمو از دست بدم . ولی اگه این اتفاق بیفته نمیتونم زیاد دووم بیارم دق میکنم. واقعا زندگی بدون درامد برای شما سخت نیس ؟ مگه شوهرتون در ماه چقدر بهتون پول میده ؟سخت نیس ازش هر بار پول بخواین

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من همسرم وضع مالی نسبتا خوبی داره 

هر چی هم بخوام بهم پول میده ولی خب بنظرم خودت درآمد داشته باشی یه چیز دیگه ست 

واقعا بالاترین نعمت همینه که زن از نظر مالی مستقل باشه 

من مشکلی ندارم وظیفه اشه بده و اینکه ازش بخوام به کارتم زنه چیزی از من کم نمیکنه 

وخودمم یه درامدی کمتر این مبلغ که گفتی دارم 

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

بیست میلیون؟؟؟؟اصلا درآمد شوهرت بیست هس

بیس زیاده ؟ درامد خودم ۲۵ هست . تا حالا از اون نگرفتم . از ۲۱ سالگی مستقلم . برای کار جدیدم ک یه کار غیردولتیه دارم انصراف میدم از کارمندی

وقتی شرایط طوریه تو شهری ک هستی شغل مناسب برا خودت نیست یا اکه هست با درآمد کم فکر کن از صبح بری تا ۳ بهت پنج تومنم نمیدن بچه و خونه رو ول کردی تازه باید بری غذا درست کنی خونه مرتب کنی شوهرتم ۸ شب میاد دیگه جونی برات نمیمونه

بیس زیاده ؟ درامد خودم ۲۵ هست . تا حالا از اون نگرفتم . از ۲۱ سالگی مستقلم . برای کار جدیدم ک یه کار ...

مایشالا🧿خب حرفت چیه شغل با درآمد بالا که داری 

🚫با احترام درخواست دوستی برای پسران و آقایون پذیرفته نمیشود🚫

من سرکاربودم  اصلا هم عادت ندارم پول بگیرم از کسی حتی شوهر میدونمم کار درستی نیس ولی درامدش زیاد نیس بخوام پول بگیرم ازش     دوماهه بخاطر گرما نمیرم سرکار دارم خفه میشم از بیکاری و بی درامدی   پول تو دستم هس ولی خب اینکه بیکارم و درامد ندارم رو مخمه  مهرماه ان شاءالله میرم سرکارم دوباره

من بقیه رو نمیدونم ولی ما زندگی مون معمولیه ، همسرم اول ماه ۴،۵ تومان میزنه به حسابم وسط ماه هم یه ۴ تومان واریز میکنه آخر ماه هم یکی دو تومان،  البته من بهش نمیگم خودش حسابمو‌چک میکنه وقتی موجودی رو به پایانه واریز میکنه ، 

و این که من همه ی پول رو برای خودم خرج نمیکنم ،

مایشالا🧿خب حرفت چیه شغل با درآمد بالا که داری

۲۵ بالا نیس . منم ناراضی نبودم . ولی اداره و زیر دست یکی کار کردن خوب نیس. از معاون و رییس عوضیمون حرف اضافه زیاد میشنوم ‌ دیگه تصمیم دارم انصراف بدم