2777
2789
عنوان

مضخرفترین شغل دنیا حسابدار یه مجموعه پرجمعیته

| مشاهده متن کامل بحث + 219 بازدید | 29 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخ دست رو دلم نزار منم حسابدارم الان از شرکت دارم پیام میزارم دهنمو نیرو ها سرویس کردن فکر میکنن پول ...

دقیقاااا دقیقااااا

فکر میکنن اچر کسر میشه از اونها داره تو جیب من میره

یاهم حقوقشون یروز دیرتر بشه فکر میکنن پولها تو حساب منه نمیخوام واریز کنم نمیدونن خودمم نشستم منتظر حقوق،،

سند نمیخاد که فقط بنویس شما فلان تاریخ فلان مبلغ کسر شده ازتون اگ دیگ گیر دادن اونموقع

عزیزم من باید کار خودمو انجام بدم

حسابداری سیستمش ب این راحتی ک میگید نیست من خودم باید همه چیو سند بزنم و ضمیمه پرونده کنم و تو سیستمم هم بایگانی بشه

درضمن اینها خودشون فیش حقوقی هم دارن

ماهانه چقدر حقوق دارین؟

حقوقم خوبه بد نیست

ولی خب من دارم کارهای مالیاتی هم انجام میدم مدیر دفتر هم هستم مسئول مستقیم پرسنل هم هستم...

ولی راضی بودم کارم راحتتر باشه حقوقم نصف باشه

بخدا دارم آسیب میبینم

ناشکری نمیکنمولی نابود شدم عزیزم بخدا اعصاب برام نمونده موهاب رو سرم تمام سفید شده همه چی از بیرون خ ...

یه سوالی عزیزم.شما با مدرک حسابداری چه جوری وارد بازار کار شدی؟منم مدرکم حسابداری هست ولی یک کلمه هم حسابداری عملی بلد نیستم و بیکارم فعلا .اصلا نمیدونم از کحا شروع کنم

دقیقاااا دقیقااااافکر میکنن اچر کسر میشه از اونها داره تو جیب من میرهیاهم حقوقشون یروز دیرتر بشه فکر ...

وای وای واقعا من النقدر هرروز درگیری دارم همش از من طلبکارن
تا شب پیام زنگ چرا نزدی چرا کم کردی

یه سوالی عزیزم.شما با مدرک حسابداری چه جوری وارد بازار کار شدی؟منم مدرکم حسابداری هست ولی یک کلمه هم ...

من ترم اخر دانشگاه رفتم تو شرکت پیمانکاری یکی از استادها کارآموزی یکم‌که کار کردم اومدم مصاحبه کاری همین شرکتی که ااان مشغولم ۸ماه کمک حسابدار بودم بعد شدم حسابدار اصلی یکسال آخر سمتم بالاتر رفت

البته مابینی ک مشغول بکار بودم کلاسهای آپدیت وحسابداری و نرم افزار ودوره های مالیاتی هم شرکت کردم

الانم قوانین عوض بشه من میرم آپدیت

من تازه میخاستمبرم مالیاتی هم کار کنم دو دلممیگم روانی نشم

دور از جون میشی

من عکس یکسال پیش خودمم ببینم نگاه میکنم تا چقدر شکسته شده قیافم همش تو استرس وسروکله زدن وجواب پس دادنی ب همه از بالادست تا کارگرا وپرسنل

دور از جون میشیمن عکس یکسال پیش خودمم ببینم نگاه میکنم تا چقدر شکسته شده قیافم همش تو استرس وسروکله ...

جدی ؟
همش شوهرم میگ برو مالیاتی پرستیژش بیشتره ولی فقط منمیدونم چقدر این شغل خسته کنندست
بخدا شغلای دیگ هم هست همش دنبال شغل جدیدم
همه هم حسرتحسابدار شدن میخورندر صورتی ک روانی کنندست ی روزت برا خودت نیست

جدی ؟همش شوهرم میگ برو مالیاتی پرستیژش بیشتره ولی فقط منمیدونم چقدر این شغل خسته کنندستبخدا شغلای دی ...

منم فکر نمیکنم بتونم خیلی دووم بیارم

خیلی جدی دارم ب یه شغل دیگع فکر میکنم