2777
2789

چون این روند طبیعیه روابطه ،اون شور و اشتیاق رسیدن ناشی از عدم شناخت و تازه بودن روابط بود همه چی هیجانی و غیر منطقی بود انگار شما دوتا توی دنیا بودین و هیچکس دیگه ای وجود نداشت و هیچ کاری برای انجام نبود به جز به هم دیگه فکر کردن 

اینجوری بمونه یعنی یه اشکالی وجود داره و رابطتون بالغانه نیست اصلا توی همه ی روابط این اتیش اولیه از بین میره اما توی روابط خوب جاش و میده به صمیمیت و نزدیکی بیشتر بر پایه شناخت اما توی بعضی روابط تبدیل به بی اهمیتی و بازی دادن میشه پس اگه از اون اولا رد شدین و براتون عجیبه چرا احساسات اول و دریافت نمیکنید باید بگم طبیعیه خیلیم طبیعیه به رابطتون زمان بدین و به احساسات اتکا نکنید به زودی دوباره احساسات خوب میاد سراغتون اگه ادم درستی باشه 

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چشم عباس آقا

ببخشید من حرف اشتباهی زدم که شما سعی کردین با مسخره کردن ارزش اون حرف و پایین بیارین ؟!😅

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا  

ولی من اصلا دوست ندارم ۱سال اول زندگیم دوباره برگرده

من خودمم الان که فکر میکنم دوست ندارم ،بیش از حد احساس نیاز عاطفی میکردم یا اگه این احساس و نداشتم همسرم داشت و من به خاطر نداشتنش عذاب وجدان داشتم ،از کار و زندگی مونده بودم و همه فکر و ذکرم ایشون بود الان خیلی بهتره  

به نظرم اون صمیمیت بعدش خیلی خیلی آرامش داره، عشق آتشین اولیه خیلی اذیت کننده اس

افرین دقیقا منم الان اصلا دلم نمیخواد دوباره اون احساسات و دریافت کنم برای همون اول قشنگن الان دلم هیجان نمیخواد اصلا دیگه 

خب معلومه تغییرات دارهچرا باید مثل اول باشه

خیلی میبینم اینجا مینویسن همسرم عین اولا من و دوست نداره ،مثل اول بهم توجه نمیکنه ،خب طبیعیه همیشه اونجوری بمونه که کار وزندگی براتون نمیمونه اصلا 

زندگی مشترک با تغییراتش قشنگه کلی خاطرات برا ادم میسازه

دقیقا اما ادم اون اولا این و ممکنه متوجه نشه فکر کنه مشکلی هست که همه چیز رو به تغییره مخصوصا اگه کم سن باشه 

ببخشید من حرف اشتباهی زدم که شما سعی کردین با مسخره کردن ارزش اون حرف و پایین بیارین ؟!😅

نه ولی کلیشه محض بود

آدم هارا حذف کن بگذار ذهنیتی تازه در تو به وجود آید که پز از اندیشه است

نه ولی کلیشه محض بود

من راستش خودم اون اولا که این تغییر و میدیدم یکم نگران شده بودم نکنه مشکلی هست و انتخابم اشتباه بوده که داره همه چیز عوض میشه از طرفی اینجام زیاد میبینم که خیلیا همین احساس و دارن تجربه میکنن تو ماه های اول زندگی مشترک برای همین این تاپیک و نوشتم