2777
2789
عنوان

میخوام زندگیمو برگردونم

83 بازدید | 7 پست

بچها من زیر۶ماهه عروسی کردم سر مسایل مختلف زیاد قهر میکنیم و دعوا و یهو تبدیل ب ی روز دوروز کامل دلخوری میشه 

خیلی از رفتاراش برام قشنگ نیست

اما دلم میخواد زندگیمو شبیه دوران اشنایی و عقد کنم ک هرجا میرفت من یادش بودم ی چیزی واسم میگرفت تند تند برام گل میخرید با عشق بهم نگاه میکرد و همه نیازاموو احساساتمو. در نظر میگرفت و..

ب نظرتون میشه؟؟

وقتی همه جا تاریکیسیت ؛دوباره بنگر شاید نور خود "تو" باشی☀️🌻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم زن با هنر زنانگی هر کاری میتونه بکنه

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

حتما میشه

ولی این تغییر رفتار پیداست با قهر های زیاد اتفاق افتاده

مرد ها رو بای ه سیاست میشه به ورژن قبلی همسر شما برگردوند و اون با محبت کلامی و دلبری و غر غرو نبودن هست و اینکه تامین کنندگی شون رو به زبون بیارید

با کوچکترین کاری که میکنن ازشون تشکر کنید تا اینکه بدونن برای شما مهم هستن و کارشون رو دوست داشتید

خدایا من از تو ، تو را خواهم و بس
به نظرت خودت چقدر مقصری؟

ب نظرم بیشتر اون مقصره من احتیاج دارم شنیده بشم درک بشم گاهی وقتا اون هیچ کدوم از ناراحتیامو‌نمیفهمه تو چشمش همشون حرف اضافه و بهونه گیریه

آره عزیزم چرا نشه ،اول از خودت شروع کن ،سعی کن زود عصبی نشی ، به خوبی های زندگیت فکر کن

میدونی تئوریشو میدونم عملی خیلی سخته خودتو کنترل کنی

میدونی تئوریشو میدونم عملی خیلی سخته خودتو کنترل کنی

دقیقا من خودمم مثه شما بودم ، ولی بعد از چند وقت دیدم که زندگی خیلی داره سرد میشه، به این فکر کردم که خدای نکرده اگه از هم بپاشه چقدر بعدش سخت تر میشه ، یه روز تصمیم گرفتم  زندگی رو تغییر بدم یه خونه و غذا و خودم میرسیدم ، بیشتر با همسرم حرف میزدم ، سخته ولی ممکنه .