2777
2789

پسرم ۲/۵ سالشه وقتی از مهد به خونه امد بی حال بود شبش تب کرد ۳۹/۸ به همراه دست وپاهای خیلی سرد و سرفه شدید و بی حالی الان ۵روزه که همش تب بالای ۳۹ داره من تو ایران نیستم دکترای اینجا تا ادم جلوشون غش نکنه دارو نمیدن البته میدن نه همشون چیکار کنم یعنی چی میتونه باشه دکترش گفت گلوش قرمز شده الهی بمیره خیلی سخت گیره اصلا به فکر نیست کسی چیزی میدونه 

جورابش رو با آب ولرم خیس کن براش بپوش ,  مرتب اینکار رو تکرار کن , اگه عناب داشته باشی تو آب خیس کن و عصاره اش رو بده بخوره

تیکر کاهش وزن تا شب یلدا 😍😍😍💪💪💪     گروه آبی : وزن شروع 75 , وزن فعلی 65 , وزن هدف 50

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تب ببشتر از سه روز بهتر پیگیری کنی .تب نشونه عفونت تو بدن  چرک خشکن بخواد احتمال خییلی زباد

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.

عزیزم تب کردن بچه شوخی بردار نیست هرجور شده تو بیمارستان بستریش کن تحت نظر باشه خدایی نکرده تب بالا باعث تشنج میشه. ایشالا حال گل پسرت زودی خوب شه

خدای مهربونم میدونم همواره "همراه"هر سختی اسانی است اما تو تنها اسانی را برایم می خواهی ... تمام زندگیم را به تو می سپارم زیرا که تو بر حال بندگانت اگاهی ... ایمان دارم روز به روز زندگیم از هر جهت بهتر و بهتر می شود... سپاسگزارم که نی نی خوشگلم رو به زودی  تودلم میزاری😘👼

الان خیلی نالش میکنه تو خواب بهش دست میزنم خیلی داغه شیاف براش گذاشتم اثر نکرده ابریزش شدید هم داره حتی دماغش زخم شده طفلی ممنون مامانای گل بابت راهنمایی 

زیبا جون اینجا بدیش به اینه که شنبه و یکشنبه همه جا تعطیله بعد باید دوتا شهر راه کنم تا به بیمارستان کودکان برسم  هر طوری رو قبول نمیکنن میگن اگه اب بنوشه مشکلی نداره فردا هم که هیجا باز نیست  من یه نینی کوچلو تو خونه دارم نمیتونم برم یا اینکه زنگ بزنم امبولانس 

الان خیلی نالش میکنه تو خواب بهش دست میزنم خیلی داغه شیاف براش گذاشتم اثر نکرده ابریزش شدید هم داره ...

ایبروفن بده واس کنترل تب .بعد حتما ببرش ابن عفونت تو تنشه ی وقت میزنه ب گوشش باید دارو چرک خشکن بخوره .من پسرم اینجوری شد دکتر پلارژین داد ی شربت سرماخوردگی گیاهی با کواموکسی کلاو با شبا سیتریزین ک بتونه راحت بخوابه  و قطره بینی هم بریز بخور سرد بالا یرش بزار

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.