2777
2789

خواب دیدم  پدربزرگم فوت کرده (توی دنیای واقعی هم  فوت کرده) و مامان و بابام مثل بعضی از کشورا که زیر خاک برای مردشون وسیله میزارن ۳ تا گوشی گرفته  که یکیش رو به ازای من بزارن ولی من گوشی رو ازشون میگیرم و میگم دو تا کافیه و اون یکی رو نزارین و برای خودم بر میدارم و یه قسمتی از پول رو میدم 

.

.

رفتم تعبیر هدیه به مرده دادن رو خوندم دیدم نوشته مرگه😭😭😭 العان من چه کار کنم بجز صدقه دعایی نمازی چیزی نیست بخونی رفع شه؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از هوش مصنوعی بخواه تعبیر کنه 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

منم پدرم فوت شد و من بعد چند وقت تواب دیرم گوشی بردیم دادیم تو قبر که وگه زنده بشه برداره زنگ بزنه و خوابم رو تعبیر نزدم 

هدیه دادن به مرده  تو خواب  همون هدیه دادن تو بیداریه که با صدقه و فاتحه و قران حل میشه و الکی انرژی منفی تو نفرس منتظر مرگ نباش

خدایا شکرت 

هدیه که نبوده مگه مستقیم دادی داستشدلتو خوب بگیر چیزی نیست که

من بیشتر برای خانواده ام میترسم دیروزم  یه بحثی بین من و مامانم شد سر اینکه چرا داییم همیشه خونه ی ما پلاسه و.... نمیره خونشون 

خلاصه بعد از ۲ ساعت جنگ روانی  دیدم عکس مامان باباشو برداشته رفت تو یه اتاق درو قفل کرد  نشست باهاشون صحبت کرد که من مرگ میخوام و.‌‌‌‌‌‌.‌😭 فهمیدم اشتباه کردم   سعی کردم از دلش در بیارم ولی خب هیچی مثل اول نمیشه🚶‍♀️🕳🕳