2777
2789

من یه پیج لباس دارم توش هیچکس رو به جز این مانتو ها فالو ندارم

نامزدمم توی پیجم هست.

بعد این قسمت که پیجارو پیشنهاد میده توی پیجم 

پیج یکی از دخترای فامیل نامزدمو آورده

این دختر منو نمیشناسه که بگم اومده سرک کشیده پیج من

از طرفی منم اصن هیچوق اسمشو سرچ نکردم و اصن توی فکرم نبوده

بنظرتون نامزدم توی پیجش سرک کشیده؟آیا بوی خیانت میاد؟آخه حس میکنم از این خوشش میاد 

از مادر هر زنی حق دارد دامنی داشته باشد گل گلی کوتاه و پر از چین ... که هروقت دلش قد یک دنیا گرفت بپوشدش وراه برود و راه برود ...تا گلهایش، چین هایش دلواپسی هایش را ببرد.💜🍃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آورده یعنی چی؟

یعنی پیج شوهرتو فالو داره؟

اگر فالو نداره نه بابا خود اینستا تمام افرادی که اد لیستهای ما  و خود ما فالو داریم رو میاره و نشون میده و جای نگرانی نیست

بعدشم از حالا به دست و پاش زنجیر نزن اگر بخواد کاری کنه میکنه  و هر چقدر سخت بگیری از جای دیگه کارشو پیش میبره

یا بهش اعتماد داری یا نداری

وطن ای مادر غمدیده ام.......

نه بابا چه ربطی داره.  اینستا از پیوندها میاره.  مثلا تو نامزدتو فالو داری نامزدت خواهرش رو.  خواهرش هم اون دختره رو.  اینجوری به تو پیشنهاد میده

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

نامزدتون شماره ایشون رو داره و ایشون با شماره وارد اینستا شده به همین دلیل به شما که نامزدتون رو فالو دارید هم پیشنهاد شده

اینها توسط هوش مصنوعی و یه سری الگوریتم ها پیشنهاد میشن و ارتباطی به خیانت نداره

با این حجم از حساس بودن شما ... خدا به نامزدتون صبر بده .

کاربر آقا هستم // مهربانی مهمترین اصل انسانیت است . اگر کسی از من کمکی بخواهد به این معنی است که من هنوز بر روی زمین ارزش دارم.

نه بابا چه ربطی داره. اینستا از پیوندها میاره. مثلا تو نامزدتو فالو داری نامزدت خواهرش رو. خواهرش ...

آخه مسئله اینجاس اونم توی پیجش هیشکیو فالو نداره چطور میشه که از آسمون یهویی این دختر توی پیج من پیشنهاد بشه

از مادر هر زنی حق دارد دامنی داشته باشد گل گلی کوتاه و پر از چین ... که هروقت دلش قد یک دنیا گرفت بپوشدش وراه برود و راه برود ...تا گلهایش، چین هایش دلواپسی هایش را ببرد.💜🍃
نامزدتون شماره ایشون رو داره و ایشون با شماره وارد اینستا شده به همین دلیل به شما که نامزدتون رو فال ...

عزیزم فک کن به شما قبلا گفته ازش خوشم میادو همشم زندگی اونو دنبال میکنه که کجا میره باکی میاد ...اونم ی دختر تز فامیلای خیلی دور...بازم من حساسم؟

دارم به یقین میرسم نی نی سایت اختلال جدیدی بنام خیانت پنداری رو رواج داد  🤦  

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

من روزی تو پیج هزارتا مرد و پسر سرک میکشمینی دارم ب شوهرم خیانت میکنم!!!! افکارتون منو کشته

هزارتا مرد با یه شخص آشنا که خودش قبلا گفته ازش خوشش میاد فرق داره