2777
2789

بچه ها من دی میرم تو ۲۴ 

یه خواستگار خوب داشتم مامانم رد کرد ، اما من دوس دازم ازدواج کنم و پسر خیلی خوبی بود

درسمم خوندم و شاغلم و شعل خوبی دارم ، قیافمم خوشگله

مامانم به خاطر اینکه قده خیلی کوتاهیی دارم میگه فقط پسر عموته که تو رو نگه میداره ، در حالی که اون ۱۱ سالم ازم بزرگتره و بیکاره

دوست دارم به پسره بگم ، اما چطوری کع ابروم نره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببخشید قدت چنده ؟ مامانت خیلی غیرمنطقیه ، آخه کسی که اومده خواستگاری اولین چیزی که دیده قد و ظاهر بو ...

نه عزیزم این چه حرفیه ۱۴۷

تازع به مامان پسره گفته بازم به پسرت بگو که قدش کوتاه ، پسر تازع منم دیده بود

حالا پسره قدش نهایت ۱۷۱

مطمئنی که طرف هنوز تمایل داره بهت ،اقدامی بکن بانو

نه عزیزم از کجا بدونم

فقط میدومم خیلی ازدواجی بود و ۲۸ سالشه ، میگفت دوس دارم دیگه تشکیل خانواده بدم

خیلی پسر خوب و اقایی بود 

چطوری اقدام کنم

نه عزیزم این چه حرفیه ۱۴۷تازع به مامان پسره گفته بازم به پسرت بگو که قدش کوتاه ، پسر تازع منم دیده ب ...

خوب پسره هم قد بلندی نداره ، ما یکی از آشناهامون خانمه خیلی از شوهرش بلندتر بود ۲۰ سال بیشتر هم هست با خوبی و خوشی دارن زندگی میکنن ، خانم که کوتاهتر باشه که مشکلی نیست . 

عزیزم از پسر چقدر اطلاعات داری؟چقدر میشناسی

بعد اینکه سنی نداری چقدر عجله داری؟

بنظر من پیامی چیزی نده فقط سرراهش قرار بگیر اگه به قول مامانت پسر خودش تمایل داشته باشه با دیدن دوبارت پیشنهاد میده

بعد اینکه قدت بد نیس 

خوب پسره هم قد بلندی نداره ، ما یکی از آشناهامون خانمه خیلی از شوهرش بلندتر بود ۲۰ سال بیشتر هم هست ...

میگه نه تو باید با یه پسره ۱۶۵ ازدواج کنی و گرنه به مشکل برمیخوری

میگم چه مشکلی اخه مادره من ، میگه تو نفهمی ،نمیفخمی

عزیزم از پسر چقدر اطلاعات داری؟چقدر میشناسیبعد اینکه سنی نداری چقدر عجله داری؟بنظر من پیامی چیزی نده ...

یکی از کارمندای پدرمه ، تا حدودی میشناسم

نه عزیزم دیگه وقتشه ، بعد مامان من تا ۳۰ سالکی هم به خاطر پسر عموم همه رو رد میکنه

پسر رو دیگه کجا بببینم اخه که دوبارع بیاد

میگه نه تو باید با یه پسره ۱۶۵ ازدواج کنی و گرنه به مشکل برمیخوریمیگم چه مشکلی اخه مادره من ، میگه ت ...

درکت میکنم خیلی سخته راضی کردن اینجور مادرهایی ، ایرادهای الکی میگیرن