2777
2789
عنوان

جراحی شانه

45 بازدید | 5 پست

سلام دوستان مادرم قبل جنگ بود خورد زمین تاندون دستش پاره شده با بدبختی و استرس رفت دکتر که بعد گرفتن ام ار ای هم کلی زمان برد تا ببره پیش دکتر الان دکتر بهش گفته جراحی باید بشه برو پیش دکتر اصلانی دکتر اصلانی اصلا جواب نمیده خیلی سرش شلوغ کسیو میشناسین که دکتر خوبی باشه تو بیمارستانای دولتی هم جراحی کنه تو رو خدا اگه اطلاع دارید کمکم کنید 

مادرم همین عمل رو کرد عمل خیلی سختیه بعدش کلی درد داره و اون دیت هیچ وقت مثل قبل نمیشه حتی با کلی مر ...

اخه گفتن عمل نکنه تاندون از بین میره و دستش کم کم از کار میفته

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه گفتن عمل نکنه تاندون از بین میره و دستش کم کم از کار میفته

نگفتم عمل نکنه بله حتما باید عمل کنه ولی گفتم بدونید فوق العاده عنل سختیه چون بالای شانه ش رو باز میکنن انداره پونزده سانت بعدش درد زیادی داره مراقبت میخواد تا چند ماه