2777
2789

نمیدونم چرا حلواهام خوب نمیشن رازش چیه؟چقدر باید تفت بدم؟نسبت آرد و روغن و شکر بهم چقدر باید باشه؟با شکر بهتر میشه یاشیره؟

فقط بزن گوگل حلوای شیر آشپزخانه کوچک من 

از روی اون کلیپ درست کن بهترین و نرمترین حلوا رو داری

⛔️⛔️ نظر من فقط واسه استارتر تاپیکه .. پس اگه مخالفی ریپ نزن چون حوصلتو ندارم 👍                              بالاخره یه روزی یه جایی میفهمی که:  زندگی خیلی گوهههه...خیلیییی😑                                                       نه که ندونم چی حالمو خوب میکنه ها .... میدونم !....ولی دیگه کاری از دستم برنمیاد 🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ارد رو قشنگ تفت بده ک رنگش شبیه هسته زردآلو خشک باشه

در این مرحله روغن را ارام ارام اضافه میکنیم

روغن کم نزنی ک بزور همش بزنی از سفتی زیادم ن ک شوروا بشه

شربتشم مثلا من برا دو لیوان ارد یه لیوان شیکر میریزم  بعد زعفرونم که عشقیه گلابم ک همون نصفه لیوان کافیه ابه شربتش رو گذاشتی بجوشه یکی دوتا هلم بنداز قبل تو ارد ریختن برشون دار

شربت که اماده شد و باید هردوتا داغ باشن شربت درحال جوش حلواهم شربت اماده شد از رو گاز بر میداری هنوز داغه اروم هی شربت میریزی هم میزنی تا اخر اخرین بخش شربت رو ک ریختی یکم هم میزنی زیاد صفت نشه سریع بریز تو ظرف چون خنک شه خودشو میگیره

انقد حلوا دوس دارم🥲🕊️💅🏻

یکی از ترفندهای حلوای خوب اینه که بعد از اینکه آرد رو تفت دادی یکبار الک کنی بعد دوباره بزاری روی گاز و روغن بریزی و مابقی مراحل اینطور باعث میشه حلوا صاف و یکدست بشه و به قول معروف انگشت پیچ