2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من استفاده کردم میجوشوندم اسپری میکردم به ساقه و ریشه موهام مورو سفت تر میکنه مصرف مداومش هم کمی تو ریزش مو موثره

طبع رزماری گرمه چند بار در ساعات مختلف دستتو بزن به کف سرت اگه گرمو داغ طبع سر تو ام گرمه سعی کن اب برنج بزنی که سرده اما اگه طبع سرت معتدل و سرده میتونی رزماری ام بزنی

انقدر به هدفم پیله میکنم تا بشه پروانه وکالتم✨♥️🦋⚖️ ‌ ‌ ‌ ‌ دانشجوی عدالت✨🤍

من روغن نارگیل و بادوم زدم. میرخت(موهام خشکه) الان کرچک زدم ریزش کمتر شدهفک کنم موها باهم فرق میکنن ...

خیلیا داخل نی‌نی‌سایت گفتن نتیجه گرفتیم من میخوام رویش مجدد داشته باشم ولی میترسم بزنم بهم نسازه

من استفاده کردم میجوشوندم اسپری میکردم به ساقه و ریشه موهام مورو سفت تر میکنه مصرف مداومش هم کمی تو ...

آره عزیزم گرمه الان نمیشه استفاده کرد برا من؟آب برنج رویش مجدد میاره؟؟

خیلیا داخل نی‌نی‌سایت گفتن نتیجه گرفتیم من میخوام رویش مجدد داشته باشم ولی میترسم بزنم بهم نسازه

دیگه باید چنتا چیزو امتحان کنی

ببینی کدوم بهتره

منم اونوقتا ک نارگیل و بادوم میزدم خیلی ریخت

توروخدابرای ابرو ومژه بگین

روغن کرچک فقط اصلش رو استفاده کن و به چشمت هم زیاد نزن با برس ریمل بزنو با دستمال یا گوش پاک کن اضافاتش رو بگیر چون دور از جون عفونت میاره اگه زیاد بره تو چشم

و اینکه شبا قبل خواب بزن صبحا صورتتو باشوینده بشور

آره عزیزم گرمه الان نمیشه استفاده کرد برا من؟آب برنج رویش مجدد میاره؟؟

رویش مجدد راستش خیلیا گفتن هم آب برنج هم رزماری میارن ولی بنظر من تاثیر چشمگیری نداره اگه رویش میخای مکمل فیتو بخور موهای کوچولو کوچولو در میاری