2777
2789

هیچی 

ولی الان که پنج ساله دومی رو منتظرشم هر بار علائم حاملوی داشتم ولی حامله نبودم 

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش

هیچی بنظرم اکثرا تلقین هست

من مثل زمان قبل پریود سینه درد داشتم ترشح داشتم دل‌درد پریودی داشتم کمر درد داشتم همچی انگار پریود انقد مطمعن بودم که پریود می‌خوام بشم نوار بهداشتی هم گذاشته بودم

نمیدانم ، شاید تا ابد در دلم ماندی ...💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودتو درگیر اینچیزا نکن

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش

فکر کنم نهایت موقع پریودی علائم پریودی و دارن که اونم کمکی نمیکنه که ادم بفهمه بارداره یا نه چون نمیدونی قراره پریودشی یا بارداری 

بهترین کار اینه صبر کنی خودتو مشغول کنی تا از موعدت که گذشت بی بی چک بزنی

البته من بچه ندارم ولی خب چون قصدشو دارم تقریبا همه ی تاپیکای بارداری نی نی سایتو خوندم😂

تجربه همه رو خوندم😅

درد پریودی که هر لحظه فکر میکردم وقتشه و پد میذاشتم ولی خبری نبود گرسنگی عقب افتادن پریود تیر کشیدن ...

راسته میگن اینایی که دل درد دارن بچه معمولا دختر میشه اینایی که کمر درد دارن پسر میشه؟

همه چی یه طرف این انتظار لنتی هم یه طرف هرروزش انگار ده سال میگذره بعدم بی بی بزنی منفی شه خیلی حرص ...

اره اتفاقا من خودم دوماهه اقدامم اون ماه البته حساب نیس کلا پریودم بهم ریخت ندونستم تخنک گذاری کیه اقدام کنم این ماهم ی اتفاقی پیش اومد همش شبا خونه مامانم بودم اقدام درست حسابی نداشتم