کاربری_جدید_نیستم مدیر استارتر عضویت: 1403/10/09 تعداد پست: 2053 عنوان تو رو خدا دعا کنید طوطیم پیدا بشه😭 114 بازدید | 9 پست 💔😭کجا رفتی آخه 🦩خستم مثل مادرشوهری که دختره دم بخت داره ولی واسه عروسش خواستگار میاد😑 1404/05/13 | 06:20 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
iiiiiiiiiishhhhhh عضویت: 1401/04/10 تعداد پست: 3319 تو دیوار عکسشو بزار بگو گم شده امیدوارم پیدا شه🥲 کنچانا کنچانا^^
feetonferry عضویت: 1402/10/20 تعداد پست: 4460 توی محله عکس و شماره تماس بذارید. احتمالا همسایه ها دیده باشن.
کاربری_جدید_نیستم مدیر استارتر عضویت: 1403/10/09 تعداد پست: 2053 توی محله عکس و شماره تماس بذارید. احتمالا همسایه ها دیده باشن. گذاشتم دیپارصبح رفتم ، دیشب اومدم خونه دیدم نیس درست حسابی بلد نبود پرواز کنهنمیدونم کجا غیبش زده هر چقدر صدا میزنم جواب نمیده 🦩خستم مثل مادرشوهری که دختره دم بخت داره ولی واسه عروسش خواستگار میاد😑
کاربری_جدید_نیستم مدیر استارتر عضویت: 1403/10/09 تعداد پست: 2053 تو دیوار عکسشو بزار بگو گم شده امیدوارم پیدا شه🥲 قلبم هزار تیکه شده عذاب وجدان داره منو میکشه یعنی الان زندس ؟ گشنس؟🥀😭تازه از دست یه بد سرپرست گرفته بودمش تا نجاتش بدم ، ولی خودم بدتر....💔😭 🦩خستم مثل مادرشوهری که دختره دم بخت داره ولی واسه عروسش خواستگار میاد😑
iiiiiiiiiishhhhhh عضویت: 1401/04/10 تعداد پست: 3319 قلبم هزار تیکه شده عذاب وجدان داره منو میکشه یعنی الان زندس ؟ گشنس؟🥀😭تازه از دست یه بد سرپرست گرفت ... الهی عزیزم میفهممت منم یه قناری داشتم خیلی طفلی ان 🥲ان شاءالله سالم و صحیح پیدا میشه بد به دلت راه نده🤍 کنچانا کنچانا^^
کاربری_جدید_نیستم مدیر استارتر عضویت: 1403/10/09 تعداد پست: 2053 الهی عزیزم میفهممت منم یه قناری داشتم خیلی طفلی ان 🥲ان شاءالله سالم و صحیح پیدا میشه بد به دلت راه ... عزیزم نمیدونم دعای کدومتون بود ولی پیداش کردم🥺♥️✨از قفس بیرون اومده بود تو کمدم کنار عروسکام خوابش برده بود، چون رنگ اونا بود نمیدیدمش 😂😭💔 دلم هزار راه رفت 🦩خستم مثل مادرشوهری که دختره دم بخت داره ولی واسه عروسش خواستگار میاد😑
کاربری_جدید_نیستم مدیر استارتر عضویت: 1403/10/09 تعداد پست: 2053 توی محله عکس و شماره تماس بذارید. احتمالا همسایه ها دیده باشن. مرسی گلم پیداش کردم ✨❤️ 🦩خستم مثل مادرشوهری که دختره دم بخت داره ولی واسه عروسش خواستگار میاد😑
iiiiiiiiiishhhhhh عضویت: 1401/04/10 تعداد پست: 3319 عزیزم نمیدونم دعای کدومتون بود ولی پیداش کردم🥺♥️✨از قفس بیرون اومده بود تو کمدم کنار عروسکام خوابش ... رولهههخدایا شکرت دیدی گفتم پیدا میشه😍❤ کنچانا کنچانا^^
کاربری_جدید_نیستم مدیر استارتر عضویت: 1403/10/09 تعداد پست: 2053 رولهههخدایا شکرت دیدی گفتم پیدا میشه😍❤ وای اره😂عذاب وجدان داشت خفهم میکرد 🤦 خدارو شکر پیدا شد ،وگرنه دیوونه میشدم 💔🤣 🦩خستم مثل مادرشوهری که دختره دم بخت داره ولی واسه عروسش خواستگار میاد😑