2777
2789
عنوان

اشتباهتون تو عاشق شدن چی بود

245 بازدید | 26 پست

من تو زمان اشتباه عاشق شدم

عاشق شدن یکطرفه تو سال کنکور...

تمرکز و بازدهی ۸۰ درصد درس خوندن که به فنا رفت

پشت کنکوری شدم

و علاقه ای که هیچ وقت ابراز نشد...فردی که هیچ وقت نخواهم دید از نزدیک 

شاید همش تقصیر من نبود...رفتار اون بی تاثیر نبود‌‌‌...

کاش میشد برگردم به ۶ بهمن ۴۰۳ و اون اشتباهو نکنم

اشتباهی که جبران نداره و تاوانش یکسال سختی و استرس و درس خوندنه 

شما هم عاشق شدین؟ تو زمان اشتباه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشتباهم مشورت گرفتن از ادمای اشتباه بودرابطه ی سالمم رو خودم گند زدم توشچون بلد نبودم چجوری مراقبش ب ...

وای چقدر من بودی من نباید حرف پدر و مادرم و گوش میکردم شاید چون دخالت کردن تو رابطمون 

الان تو حالت خوبه ؟ تونستی فراموشش کنی؟

حالم تا وقتی دانشگاه نرم خوب نمیشه 

خیلی سخته برام

ولی دیگه خیلی کمتر بهش فکر میکنم

بعضی وقتا کنترلش از دستم خارجه...ولی سعی مو میکنم دیگه فراموشش کنم

خیلی سختمه شب وروزم شده گریه 🥲💔اون دختر جواب رد داده نمیدونم چکار کنم بهش پیام بدم به واسطه بگمهیچ ...

انشالله بتونی بهترین تصمیمو بگیری

با یه آدم عاقل و باتجربه مشورت کن

شاید خدا صلاح ندونسته اگه نمیشه...

نمیدونم چطور فراموش کنم 😭آخه خیلی تایپم بودهمش میگم چرا این اتفاق افتاد چرا خوابگاه بودم چرا رفیق ف ...

دقیقا درک میکنم منم خوابگاه بودم اون تایم و خاطره بدی شد برام وقتی خانوادم زنگ زدن گفتن دیگه نمی‌خواد باهاش ارتباط داشته باشی در صورتیکه پسر خودشو برام می‌کشت اینقدر جدی بود نفهمیدم واقن دست روزگار بود کارما بود تاوان بود حکمت خدا بود نمی‌دونم واقن هنوزم که هنوزه نمی‌دونم چی شد که اینطوری شد الکی الکی همه چی خراب شد🙂