2777
2789

کو

پی نوشت  خواننده خاموش بودم  و  دلیل اینکه نام کاربریم عدد چون هر اسمی میزدم  نمی‌آورد  پس دلیل نمیشه چون پست و  ندارم  و نام کاربری م عدد پسر باشم یا فیک باشم  بعضی ها  قضاوت می کنند  پی نوشت ۲ وقتی تو تاپیک تون شرکت میکنم شما ها هم شرکت کنید لطفاً مگه حتماً باید خودم بیام تک به تک بگم  بیاید تایپک هام  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تاپیک برای دو شب پیش عسلم😁

عه ببخش گلم ندیدم

پی نوشت  خواننده خاموش بودم  و  دلیل اینکه نام کاربریم عدد چون هر اسمی میزدم  نمی‌آورد  پس دلیل نمیشه چون پست و  ندارم  و نام کاربری م عدد پسر باشم یا فیک باشم  بعضی ها  قضاوت می کنند  پی نوشت ۲ وقتی تو تاپیک تون شرکت میکنم شما ها هم شرکت کنید لطفاً مگه حتماً باید خودم بیام تک به تک بگم  بیاید تایپک هام  

@niniyar‍ عزیزم چرا تاپیکمو قفل کردی؟

راستی ورسک کجاس  رفتی عزیزم

یکی از روستاهای سوادکوه عزیزمبسیار خنک و عالی

اها به به دلم خواست😅 

خوش بگذره عزیزم ایشالله همیشه به خوشی😍😍🥰🥰♥️♥️♥️😘

@فلفل_دلمه_سبز‍ 

دوست عزیز من تاپیک قفل نکردم و نی نی یار قفل کرده

دوم اینکه چرا هی کامنت میزاری بعد پاک میکنی؟از چیزی میترسی؟🤔

من کدوم تاپیک گفتم باید فقط برای همسرت شیو کنی؟

پس شما همون کاربر داغون هستی

چون اون کاربر فقط میتونست تا این اندازه واقعا داغون باشه

من افتخارا میکنم به وجود همسرم ،این شمارو ناراحت میکنه؟

چیشد که این موقع شب من ذهن شمارو درگیر کردم؟

الله علم

@فلفل_دلمه_سبز‍ دوست عزیز من تاپیک قفل نکردم و نی نی یار قفل کردهدوم اینکه چرا هی کامنت میزاری بعد پ ...

من‌پاک نکردم خانم نمی شناسم مشخص باهمه درگیری که همه رو بهم اشتباه می گیری اگه دقت کرد باشی خود تاپیک هم پاک شد

عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم 
من گفتم وجود همسرت منو ناراحت می کنه؟شما حالتون زیاد مساعد نیست خوش باشید حالا خوبه شوهرت زیاد مالی ...

عزیزم من به تاپیک هات یه نگاه سرسری انداختم

متاسف و ناراحت شدم برات

و بهت حق دادم که انقدر از دیدن خوشی بقیه عذاب بکشی

بالاخره شرایط زندگی هم در شکل گیری آسیب های روحی دخیلِ

امیدوارم موفقیت های زیادی کسب کنی تا تمام آسیب های روحیت درمان بشه😘

عزیزم من به تاپیک هات یه نگاه سرسری انداختممتاسف و ناراحت شدم براتو بهت حق دادم که انقدر از دیدن خوش ...

خب خداروشکر تاپیک درد دل زدم که وقتی ت. کم اوردی چیزی برای گفتن داشت باشی 

عزیزم من به تاپیک هات یه نگاه سرسری انداختممتاسف و ناراحت شدم براتو بهت حق دادم که انقدر از دیدن خوش ...

حالا بگو فشاری نشدم🤣🤣🤣