2777
2789
عنوان

لطفا راهنماییم کنید

50 بازدید | 6 پست

سلام خانما

من مادر یه دختر سه ساله هستم این روزا همسرم پیگیر این بود که باهم بریم کربلا ولی نظر هردومون اینه که دخترم را بار اول نبریم چون هوا گرمه و…

مادرم اینا قبول نکردن که دخترم را برای دو روز بگیرن ومن به همسرم گفتم خودش تنها بره (چون میدونم اون علاقش به سفر خیلی بیش تر از منه)

توی این قضایا تا زمانی که من وشوهرم تصمیم داشتیم باهم بریم  یه خانمی که جز دوستانمون هست را به خواست خودش گفتیم با خودمون ببرم 

ولی بعد که برنامه عوض شد خانمه زنگ زد که من با هاتون میام وهمسرم گفتن که خانمم نیستن واونم گفته که من با دخترم هستم(دخترش هم ۱۲،۱۳سالشه)

همسرم به من گفت وگفت چیکار کنم؟منم بهش گفتم که تو دلم نیست که یه خانم تنها همراهت باشه

از طرفی همسرم میگه با دخترشه وفکر نکنم ایراد داشته باشه

خودمم موندم چیکار کنم؟

نظر شما چیه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانمه خیلی بزرگ تر همسر منه فکر کنم نزدیکای ۵۰یا ۵۱،۵۲باشه وتوهین نباشه طلاق گرفته

هرچی شنیدم از این خانومای مطلقه سن بالا شنیدم

اثلا قبول نکن رک جوابشو بده

چه معنی داره خودت نباشی شوهرت با زن غریبه بره

لایک نفرمایید با تشکر

هرچی شنیدم از این خانومای مطلقه سن بالا شنیدماثلا قبول نکن رک جوابشو بدهچه معنی داره خودت نباشی شوهر ...

شوهرم میگه بهش میگم چون مسئولیت داره اگر خواستین یه آقا همراهتون باشه