2777
2789

چیو مقایسه میکنی

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..

سلام اگه مقایسه کردن باعث رقابت سالم بشه اشکالی نداره باعث پیشرفتتون هم هست

اما اگه باعث بشه از نعمتهای خوبی که خدا بهتون داده غافل بشین و فقط حسرت نداشته هاتون بخورین و تلاشی برا پیشرفت نکنین مقایسه کردن خوب نیست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو ظاهر زندگی بقیه رو میبینی، از درد و غصه هاشون خبر نداری، چه بسا حال روحیشون بدتر از ما باشه ولی به ظاهر نشون نمیدن

که این توی ایران خیلی زیاده، همه میخوان بگن ما خوبیم و خوشحالیم ولی برعکسشه

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 

باید شروع کنی خودت رو با دیروز خودت مقایسه کنی

بگی دیروز فلان کارو کردم چه خوب بود، امروز چیکارکنم که روزم بهتر از دیروز باشه، یچیزی یاد بگیرم یچیزی بهم اضافه بشه

حتی خوندن یه صفحه کتاب تو رو بهتر از دیروزت میکنه

دیدن یه ویدیوی اموزشی ، نیم ساعت پیاده روی، یادگرفتن چندتا نکته ی خانه داری ، سرمایه گذاری، هرچی

تمرکزت رو باید بزاری روی خودت

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
باید شروع کنی خودت رو با دیروز خودت مقایسه کنیبگی دیروز فلان کارو کردم چه خوب بود، امروز چیکارکنم که ...

نزدیک به یه ماهه شبا تا صبح بیدارم هر شب بتونم یکم زودتر بخوابم پیشرفت حساب میشه ؟ الانم دیره همش می‌خوام برم سرکار میگم با حقوق هفت هشت تومن کی میره سرکار ولی یادم میاد خونه بمونم یه پاپاسی گیرم نمیاد سه ماه شده

یوخ یوخ یوخ 

برا اینکه خودخوری نکنی  یادت باشه بزرگترین  نعمت سلامتی هست( سلامت جسم و روح)

اگه ادم همه چی داشته باشه اما سلامتی جسمی و روحی برای استفاده از داشته هاش نداشته باشه ارزشی نداره داشته هاش

مثلا بیماری که دور از جون بخاطر سرطان یا مشکلات دیگه از اب و غذا بیفته چه فرقی داره براش چندمدل غذا سر سفره شون باشه

یا ادم قطع نخاعی تمام امکانات زندگی داشته باشه اما به راحتی نتونه استفاده کنه

و ......... اما اگه ادم سالم باشه بلاخره راهی برا رسیدن به خواسته هاش پیدا میکنه و یه نکته دیگه اینکه شکر نعمت هایی که خدابهت داده رو بجا بیار و برا نداشته هاتم تلاش کن با توکل به خدا ان شاالله بهشون میرسی( شکر نعمت، نعمتت افزون کند)

نزدیک به یه ماهه شبا تا صبح بیدارم هر شب بتونم یکم زودتر بخوابم پیشرفت حساب میشه ؟ الانم دیره همش می ...

اره معلومه که پیشرفته، چون به خودت داری توجه میکنی، کم کم هم به موضوعات شخصیت توجه میکنی و درستشون میکنی، دیگه بعد از یه مدت کاملا حواست به خودت میشه و میگی هرکسی شرایط خودشو داره و همه چی ادما متفاوته برا چی باید مقایسه کنم

من همینطوری اینکارو کردم

اگه هرشب ۴میخوابی امشب ۳ بخواب ، فردا ۲:۳۰ بخواب

به مرور ساعت خوابتو درست کن

اگه صبحانه نمیخوردی شروع کن تخم مرغ و چیزای مفید بخور

قند و شکر کم کن

باور کن ادم انقد حالش خوب میشه که تمرکزش روی بقیه نباشه، ذهنت فعال میشه، دنیا رو قشنگ تر میبینی، برای حال خوب خودت تلاش میکنی

افرین که ایده به ذهنت اومد و از خوابت شروع میکنی😍

اره معلومه که پیشرفته، چون به خودت داری توجه میکنی، کم کم هم به موضوعات شخصیت توجه میکنی و درستشون م ...

ممنون عزیزم خیلی لطف کردی که گفتی 🥲🥲 بنظرت چیکار کنم تو درامد خودم و با بقیه مقایسه نکنم ؟ اذیتم می‌کنه 🥲🥲 اگه سه ماه پیش سرکار میرفتم میتونستم کاره خودم و بزنم یه سرمایه ای چیزی همش پشت گوش میندازم 

یوخ یوخ یوخ 

ممنون عزیزم خیلی لطف کردی که گفتی 🥲🥲 بنظرت چیکار کنم تو درامد خودم و با بقیه مقایسه نکنم ؟ اذیتم م ...

عزیزی❤️

به خودت همیشه بگو شرایط اون با من فرق داره، اون خانواده ش فرق داره، شرایط روحیش فرق داره، زندگیمون فرق داره

بنظرم این چیزا داره انرژیتو میخوره، انقدری که برای خودت تلاشی نمیکنی تا یکم حالت بهتر بشه

سه ماه پیشو ولش کن عزیزم از امروز شروع کن، دوشنبه هم هست برای شروع کار خیلی خوبه😍

اگه الان کاری نکنی دوباره سه ماه دیگه میگی اگه ۳ماه پیش فلانکارو میکردم الان وضعم فلان بود

یه کاری بکن که عید پشیمون نباشی ، تا عید کلی زحمت بکش

سرکار برو به زندگیت نظم میده

بیکاری بدترین چیز دنیاست 

با هوش مصنوعی گراک هم حرف بزن چیزای خوبی میگه

Grok.com