2777
2789
عنوان

شوهر دهن بین

| مشاهده متن کامل بحث + 422 بازدید | 61 پست
ولله سعی میکنم خونه رو مرتب کنم به شکمش برسم تمکین کنم ولله که هیچی تو این زندگی ازش نخواستم جاریمم ...

ولی من واقعا خستگی و از تک تک کلامتت حس میکنم کاش یه نفر باشه آرومت کنه 

اون جاری هم واقعا کار اشتباهی می کنه ولی مقایسه نکن خودت باش ولی خر روز بهتر از دیروزت برای خودت نه برای همسرت اگه میگم حفظ اقتدار نه برایرهمسرت برا آرامش خودت 

IslamLifeStyles@ اگه دوست داشتی برو تو این کانال

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

اسی دوست منم مثل تو پسرشودیر ازمای بیبی گرفت،همه میگفتن انگار بچش عقب مونده است بخدا صحیح وسالم بودش ...

بنظر خودم که عقب مونده نیست فقط تمرکز نداره دختر جاریم وقتی میخای کلمه یادش بدی به دهن ادم نگاه میکنه پسرمن بازیگوشی میکنه اینوراونور نگاه میکنه البته دخترمم ساکتتر بود دست تو مای بیبی نمیکرد یکم بهترازین بود هرچی که هست تنبلی بازیگوشی بی دقتی ولله منم یاد میدم از صبح تاشب مثلا میگم اب میخای اب اب یا بریم بیرون در در تکرار میکنم من مغزم معیوب میشه این هیچی به هیچی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظر خودم که عقب مونده نیست فقط تمرکز نداره دختر جاریم وقتی میخای کلمه یادش بدی به دهن ادم نگاه میکن ...

میدونم داری تمام تلاشتومیکنی،منم مادرم درکت میکنم،ولی این علائم بچه عادی نیست،حتما حتما یه سردکتر فوق تخصص مغز واعصاب ببرش پسرمن لکنت داشت بردم بعدگفتاردرمانی بچه خوب شد حتما ببر،هم خودت داری اذیت میشی،همه اطرافیان سرزنشت میکنن،انشالله که چیزی نباشه،ولی یکم حرف بزنه خیلی اوکی میشه شرایط خیلی بده دست تومای بی‌بی کردن شاید تومهمونی اینکاروکنه یایه جای شلوغ مطب دکترمثلا

نفس من زندگی من پسرای قشنگم
خب نگاه کن درسته جاریت کار میکنه فخر نیست ولی اطلاعات داشتن فخره اطلاعاتتو ببر بالا اگا مادر شوهر من ...

ولله اینقدر پیج سیاست زنانه دیدم ترکیدم دیگه ولی راست میگی اونسری جلوی مادرشوهر من با شوهرم سرهمین موضوع دعواکردیم مادرشوهرم از سیاستش جلوی شوهرم نه ها رفت پشت در گفت واه واه انگار سگه پارس میکنه منم شنیدم نتونستم جواب بدم از سیاستش جلوی شوهرم نگفت بابا این شوهرمن ساده من فقط توهمه چی باید ننشو دخالت بده اون بگه چیکارچیکارنکن این اجازه نده اون چطور میتونه بیاد تو خونه بمن دستور بده بدهم نمیگه ها ولی باید درک داشته باشه اومده بمن بگه تو که زندگی داری بلدنبودی چراشوهرکردی ببین حرف مفتو من وقتی ازدواج کردم ازدواج که چه عرض کنم شوهرم دادن ۱۵سالم بود اینا توقع دارن دختر ۱۵ ساله کاملا پخته مثل زن ۴۰ساله میومد سر خونه زندگیش واقعاکه

نه بابا چه ترس پول مای بی‌بی، خودت راحت میشی،خیلی بده ،هم باعث عفونت میشه،هم ضررداره،هیج فایده ای ند ...

نه اخه هی شوهرمن میگه پول مای بیبی زیادمیدم هی اون برادرشوهرم میشینه حساب کتاب دونه ای چندمیوفته میکنه صددرصد که راحت میشم ولی وقتی جیش کردنشو هوش نمیکنه چیکارش کنم میدونم که کامل بازکنم خونه رو به گند میکشه منم خیلی کار دارم نمیتونم هرثانیه چشمم بهش باشه هرثانیه هم باشه یه لحظه میریزه توشلوار و باید لگن بزاری فرشو اب بکشی چون بو میده

حتما ببر اول فوق تخصص مغز و اعصاب کودکان. معاینه می‌کنه بعد ارجاع میده به گفتار درمانی. الان سه سالش ...

میترسم ببرم مغز واعصاب دکترای الان البته همشون نه علم وسواد درست حسابی ندارن بردارن به بچه داروی اعصاب اینا بدن بدبخت بشم ابان ماه ۳سال رو تموم میکنه 

ولی من واقعا خستگی و از تک تک کلامتت حس میکنم کاش یه نفر باشه آرومت کنه اون جاری هم واقعا کار اشتباه ...

مرسی از همدلیتون اره دقیقا َشوهرمن وقتی میبینی برای خودم زندگی میکنم به اون محل نمیدم نتونسته افسرده ترم کنه بیشتر میاد سمتم البته باز میاد گندمیزنه به اعصابم بازم مثل همیشه کلا چندروز یه بار کارما همینه 

نه بابا قرص نمیدن. بعدشم اگه برفرض قرص داد نخواستی نده. من خودم خیلی وقتا وقتی بچم مریض میشه دکتر یه چیزی میده من سرچ میکنم اگه عوارضش زیاد باشه نمیدم. ببر یه معاینه کنه خودش ارجاع میده به گفتار درمانی که این مهم تره‌. با بچه صحبت میکنند کم کم حرف میزنه. پسر دایی منم فقط با اشاره بود بردن گفتار درمانی شروع کرد حرف زدن اول تک کلمه الان جمله میسازه. ولی خب دیر بردن الان میخواد بره کلاس اول روان نمی تونه حرف بزنه. هنوز جای کار داره. اگه می‌ترسی ببری مغز و اعصاب پس همون گفتار درمانی فقط ببر. 

میدونم داری تمام تلاشتومیکنی،منم مادرم درکت میکنم،ولی این علائم بچه عادی نیست،حتما حتما یه سردکتر فو ...

حتما باید ببرم متخصص مغز واعصاب؟خیلی میترسم اخه

اره اونروز رفته بودیم باغ نزدیک بود پسرخاله شوهرم ببینه اونم خیلی حرف دراره خداروشکر ندیده بود دخترجاریم یه سال ازین کوچیکتره مامان باباشو میشناسه صدا میکنه بیرون گربه دیده بود میگفت پیشی پیشی با دست نشون میداد

خیلی تودستشویی نگهش دار،حوصله به خرج بده،الان دیکه میتونه یادبگیره،ولی قبلش حتما یه دکتر ببرش حرف نم ...

وقتی مای بیبی شو عوض میکنم سرپا میگیرم جیش میکنه یا تو دسشویی میگم بشین جیش کن میشینه تو خونه اینکه رو روال بیوفته نمیدونم چیکار کنم هم میخام یادبگیره هم نمیخام تا کامل دراومدنش از  مای بیبی بدون پوشک بمونه هم وقت ندارم هم بچه نمیفمهه

صحبت نمیکرد،فقط بااشاره،انشالله که هیچی نیاشه،ولی ببر

حتما هی میگم باید دکتر خوب پیدا کنم بیمارستان کودکان شهرمارو خیلی بردن دورتر از شهر اسم دکترم میاد شوهرم میگه تو بی عاری تنبلی یاد نمیدی بچه سالم دکتر میخاد چیکار اینم ننش یادش داده

نه بابا قرص نمیدن. بعدشم اگه برفرض قرص داد نخواستی نده. من خودم خیلی وقتا وقتی بچم مریض میشه دکتر یه ...

باشه حتما خیلی اروم شدم بااین پیامت دستت دردنکنه همراهی کردین حتما به زودی این خیلی مهمه واقعا مرسی