2777
2789
سوالتونو بنویسید

سلام عزیزم من قدم ۱۶۴هست وزنمم ۶۰ حدودا می‌خوام بیارم پایین تر ولی خب سابقه لاغری داشتم که کلا تخت شدم بخوام لاغر کنم چه روشی رو پیشنهاد میدین ؟میخوام خیلی نریزن صورتمو و...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم من قدم ۱۶۴هست وزنمم ۶۰ حدودا می‌خوام بیارم پایین تر ولی خب سابقه لاغری داشتم که کلا تخت ش ...

چون وزن تون توی محدوده ی نورماله اگه بخواید بازم کم کنید احتمال لاغرشدن صورت و سینه ها زیاده.. پروتیین خیلی زیاد مصرف کنید

چون وزن تون توی محدوده ی نورماله اگه بخواید بازم کم کنید احتمال لاغرشدن صورت و سینه ها زیاده.. پروتی ...

دقیقاا لاغر کردم ولی روبه تختی رفتم ینی پایین تنم آب شد مخصوصا 🤦🏻‍♀️صورت مشکلی ندارم لاغر تر بشه چون پره 

برنامه غذایی هم میدین شما؟پیج دارین؟

چون وزن تون توی محدوده ی نورماله اگه بخواید بازم کم کنید احتمال لاغرشدن صورت و سینه ها زیاده.. پروتی ...

با اینکه وزنم نرماله ولی چرا حس میکنم بازم خیلی پرم به نظرتون؟اندامم با چت جی بی تی زدم فهمیدم انگار ساعت شنی ام ینی کلا هم بالا تنم هم پایین تنم تو ی موازات هستن همون‌طور که میدونید و چاقیم پخش میشه اما بازم حس گنده بودن دارم ی وقتایی

دقیقاا لاغر کردم ولی روبه تختی رفتم ینی پایین تنم آب شد مخصوصا 🤦🏻‍♀️صورت مشکلی ندارم لاغر تر بشه چ ...

انقد با بدن تون بازی نکنید تنها کسیه که قراره تا۶۰-۷۰سال دیگه مراقب تون باشه پس قدرشو بدونید.. نه برنامه نمیدم

انقد با بدن تون بازی نکنید تنها کسیه که قراره تا۶۰-۷۰سال دیگه مراقب تون باشه پس قدرشو بدونید.. نه بر ...

منم واقن می‌خوام مراقبت ونگهداری کنم و نزارم چاق بشه