2777
2789
عنوان

سرکتاب باز کردن چجوری واقعا مربوط به اجنه است یا الکیه⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 310 بازدید | 48 پست
اگه خواستی شمارش میدم رنگش بزن سرکتابش رایگانه ولی پول برای نزن بعد سرکتابش میگه چقدر هزینه نه که مش ...

میدی شمارشو

کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر💜✌🏿قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🌱👩🏻‍🎓این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)وزن: 71.55📏وزن هدف58🏋️‍♀💪🏿( ۱۴٠۴/۳/۲)هدف اول68🔒هدف دوم65🔒هدف سوم62🔒هدف چهارم58🔒

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سرکتاب ک ترس نداره فک کن دارن برات فا ل میگیرن😂

منکه نمیخوام بگیرم ولی همش سواله ازکجااااا میفهمن اخههههه

مثلا تو خیابون راه میرن مشکل همرو میفهن؟ همشونم فقیرن یا تو روستاهان

کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر💜✌🏿قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🌱👩🏻‍🎓این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)وزن: 71.55📏وزن هدف58🏋️‍♀💪🏿( ۱۴٠۴/۳/۲)هدف اول68🔒هدف دوم65🔒هدف سوم62🔒هدف چهارم58🔒

بنظرم نگیر شک نکن خطر داره

استرس میگیرم میترسم ولی کنجکاوم هستم🤣

اره فقط اینجا بدم کاربریم تعلیق نشه یهو ممنوع نیس؟

فکنم

منکه نمیخوام بگیرم ولی همش سواله ازکجااااا میفهمن اخهههههمثلا تو خیابون راه میرن مشکل همرو میفهن؟ هم ...

نه نمیفهمن ولی نیروها و انرژی هارو حس میکنن اگه موکل داشته باشن  بعدم موکل مگه خونه زندگی نداره که ۲۴ ساعته با این ادم قدم بزنه اونم تو کوچه خیابون 

کاری به اسمم نداشته باش سلیقه شخصیمه😒

نه نمیفهمن ولی نیروها و انرژی هارو حس میکنن اگه موکل داشته باشن بعدم موکل مگه خونه زندگی نداره که ۲ ...

موکل یعنی چی؟ 

سرکتاب که بسم الله اجنه تسخیرنمیشه  سرکتاب باحروف ابجد اسم خودت ومادرت روحساب میکنن بهت میگن چ سختی وخوشی هایی داشتی وخواهی داشت وچه روزی خوبه برات چکار کنی که زندگی خوبی داشتی باشی بعد دیگه بستگی به طرف داره   باصدقه دادن وخوب بودن بعضی ازمشکلات رومیشه  حل کنه که به جاهای بد ختم نشه

اون جادو شیطانی هست که بسم الله جن روبه تسخیر درمیارن خیلی عواقب هم داره

دعا خوبه مثلا حرز امام جواد و دعاهای دیگر.....

سرکتاب که بسم الله اجنه تسخیرنمیشه سرکتاب باحروف ابجد اسم خودت ومادرت روحساب میکنن بهت میگن چ سختی ...

با ابجد اسم چجوری همه چیو میفهمن اخه