2777
2789
عنوان

متن من برای شوهرم

357 بازدید | 12 پست

میدونی من‌ کی ام؟؟؟

من همونیم ک وقتی ازت قهرمیکردم برم خونه مامانم از دستت کفری میشدم

یکی از لباساتو‌میبردم ک بو‌ کنم  که شبا خوابم ببره

من همونم ک وقتی نمیدیدمت شبا با گریه از خدا مرگمو میخواستم تاشاید برای آخرین بار بغلم کنی و توقبر بزاریم

من همونم ک گرون گرون پول جمع میکردم‌ک سوپرایزت کنم ک چشات بخندن

من همونم ک تا ۲شب لب ب آب وغذا نمیزدم تا توبیای وباهم شام بخوریمو زخم‌معده شدم

من همونم ک برات میمردم

تو اولین عشق و آخرین عشقم بودی

نمیدونم چجوری بگم اما  تو اون ذوق ته چشامو کور کردی

من همیشه باخودم میگم کاش دوتا النگویی ک داروندارم بودو میفروختم وباباتو‌میفرستادم کربلا ک حسرت تو‌دلت نمونه ک قبل از رفتنش کربلا نرفت

من زبونم تلخه ولی دلم خیلی صافه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاربریت آشناس ولی داستانتو یادم نیس🫠

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

یجوری ازچشام افتادی یجوری جایگاهتو تو چشام از دست دادی ک تواین هفت سال با هیچ کارت قابل مقایسه نبود

اگ مث آدم‌حرف میزدی قانعم‌میکردی راضیم میکردی راضی بودم

ولی بنظرم الکی وقت وهزینتو‌گذاشتی ورفتی کربلا چون‌من راضی نیستم

عزیزم خیلی درجه یکی 

و تو رو خدا یه ذره سواد رابطه یاد بگیر الان اینترنت پر کانال ها ایتا در باره سیاست و زنانگی پر به خدا زندگیت شیرین میشه با بی سیاسی هم خودت عذاب میکشی هم شوهرت هم بچه هات

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی    که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی
یجوری ازچشام افتادی یجوری جایگاهتو تو چشام از دست دادی ک تواین هفت سال با هیچ کارت قابل مقایسه نبودا ...

میگن امام‌حسین شب قبلش اصحابشو جمع کرده وگفته اگ‌حقی ب گردنتونه اگ‌خانوادتون راضی نیس اگ قرضی دارین اگ...هر چی ب گردنتونه برید

هم‌رکاب من نباشید

چون حتی اگر بامن درراه خدا شهید هم بشید شهادت اون بالاییارو‌پاک نمیکنه

تو‌چطور میتونی تو‌چشای دخترت نگاه کنی ودختر خواهرتو ببری سفر

میگن امام‌حسین شب قبلش اصحابشو جمع کرده وگفته اگ‌حقی ب گردنتونه اگ‌خانوادتون راضی نیس اگ قرضی دارین ...

عزمزمه حق داری ناراحت باشی...

اینارو براش فرستادی؟ یا برای خودت نوشتی جایی؟

من‌حتی اول محرم‌درسته قاطی کردم ولی ته تهش رضایت دادم بااونا بری کربلا

ی جا دیدم میگفت طرف که زنان ساده زبونشون تلخه و ولی در عمل دل رحم و مهربونن....اما زنای با سیاست زبونشون مهربونه اما در عمل بی رحمن....حالا برد با کیه با زنای باسیاست....منم مثه شمام زبونم خیلی وقتا تلخ میشه اما تو دلم چیزی نیست اما چه فایده خوب نیست....اما ماشاالله زنداداشم انقدرسیاست داره با زبونش اما در عمل کار خودشو می‌کنه و داداشم همییییشه به حرفشه اما من خودم ندارم آیت سیاست و که باید تمرین کنم ....حالا شما هم تمرین کن وقتی قدر سادگی و یکرنگی ما رو نمیدونن مجبور میشه آدم سیاسی کاری کنه