2777
2789
عنوان

فردا جهاز برونمه بیاید بگید چ کنم با این اوضاع پیش اومده 🫤🖐🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 412 بازدید | 18 پست

یه نصیحت شما هیچ وقت تو رابط شوهرت و مادرش یا خواهرش دخالت نکن آخرش اونا با هم خوب می شند شما می شی آدم بد 

شما تا خودت بدی ندیدی و عزت و احترامت حفظ کار خودت بکن 

فردا هم زنگ بزن بدون اشاره به بحث پیش اومده مثل سابق احوال پرسی بکن و یاد اوری کن برای جهاز برون 

مبارکت باشه عروس خانم

عزیزم مجلس گرفتن توشهرشما دردسر واس شما وخانوادتون میشه که .شهرخودشون بگیرن که واس خودتون بهتره

حرف و حدیث زیاد داریم 

اگر بریم برا عروسی‌ اونجا 

همه میگن بابام برا پولش ترسید هر دو مراسم یدونه دخترش برد اونجا ک کسی نتونه بخاطر مسیر بیاد

کمکت میکنم نور باشی وسط تاریکی های زندگیت✨️🎀اینجا تنها جائیه که با عشق، رایگان مشاوره میدم 🩷برای حال خوب مردم کشورم تلاش میکنم چون رسالتمه🌱که گرچه رنج به جان می‌رسد امید دواست☁️☺️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شرابطمون ایجاب کرد عزیزم الان ببریم چون بهدش من امتحانات دانشگاهمو دارم وقت نمیکنم

انشالله خیره عزیزم 

مبارکت باشه

به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده                متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

یه نصیحت شما هیچ وقت تو رابط شوهرت و مادرش یا خواهرش دخالت نکن آخرش اونا با هم خوب می شند شما می شی ...

درست نیگید چشم 

ممنون عزیزم 

کمکت میکنم نور باشی وسط تاریکی های زندگیت✨️🎀اینجا تنها جائیه که با عشق، رایگان مشاوره میدم 🩷برای حال خوب مردم کشورم تلاش میکنم چون رسالتمه🌱که گرچه رنج به جان می‌رسد امید دواست☁️☺️