2777
2789

سلام دوستان شب بخیر

من میخام بینیمو جراحی کنم

بین احسان شفیعی و و رسول پناه موندم کدومو انتخاب کنم

لطفا اگر تجربه ای دارید صادقانه و بدور از تبلیغ بنویسید‌لطفا

کاربر ۹۶ هستم رمزم رو فراموش کردم.............۹۹/۹/۹بهترین اتفاق زندگیم افتادمن اومدم 🌞خوش اومدم🌞گل اومدم🌞 هوراااا                       

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من با شفیعی عمل کردم راضی نیستم زیاد

چطور هستین مگه عزیزم میگی

چند سال پیش عمل کردی 

احسان شفیعی دیگه اره؟

کاربر ۹۶ هستم رمزم رو فراموش کردم.............۹۹/۹/۹بهترین اتفاق زندگیم افتادمن اومدم 🌞خوش اومدم🌞گل اومدم🌞 هوراااا                       
چطور هستین مگه عزیزم میگیچند سال پیش عمل کردی احسان شفیعی دیگه اره؟

آره احسان شفیعی

فک کنم الان ۸ یا ۹ ماهه

من نیمه فانتزی میخواستم طبیعی دراورد

با آدمای خوب، بد تا نکنین اینا دل جبران کردن ندارن، بعدا خودِ خدا باهاتون حساب میکنه ها🪴⛈
آره احسان شفیعیفک کنم الان ۸ یا ۹ ماههمن نیمه فانتزی میخواستم طبیعی دراورد

بینی شما گوشتی بود یا استخونی فرمشو بهم میگی

و اینکه مشکل تنفسی ندارید

اگه عکس از بینیتون بدی ممنون میشم

بینی شما گوشتی بود یا استخونی فرمشو بهم میگیو اینکه مشکل تنفسی نداریداگه عکس از بینیتون بدی ممنون می ...

نیمه گوشتی

تنفسم اوکیه بهتر از قبل عملمه

با آدمای خوب، بد تا نکنین اینا دل جبران کردن ندارن، بعدا خودِ خدا باهاتون حساب میکنه ها🪴⛈
نیمه گوشتیتنفسم اوکیه بهتر از قبل عملمه

خوب شده که

تمام رخ هم میدی

تنها کسی که از بینیش راضیه منم خیلیییی قشنگه

خدایاشکرت برای لحظه‌هایی که امیدواری همه‌ی وجودمو میگیره🌤🍒•• داشتن شما تمام خوشبختی من است️(خانواده‌ام)#عاشق_خواهرامم چقد خوشحالم که شمارو دارم..😍🤍👑.خدایآ مراقب عزیزانم باش..🍄اولین راه رسیدن به آرامش و آن چیزی که میخواهیم ، دوس داشتن خودمونه.

تنها کسی که از بینیش راضیه منم خیلیییی قشنگه

پیش کی جراحی کردید!؟

پیش کی جراحی کردید!؟

اهواز بودم.

خدایاشکرت برای لحظه‌هایی که امیدواری همه‌ی وجودمو میگیره🌤🍒•• داشتن شما تمام خوشبختی من است️(خانواده‌ام)#عاشق_خواهرامم چقد خوشحالم که شمارو دارم..😍🤍👑.خدایآ مراقب عزیزانم باش..🍄اولین راه رسیدن به آرامش و آن چیزی که میخواهیم ، دوس داشتن خودمونه.