2777
2789
عنوان

تیر کشیدن قلب و درد دست چپ

118 بازدید | 12 پست

سلام وقت بخیر مدتی هست وقتی دراز میکشم قلبم تیر میکشه .و دست چپم درد میگیره یا بی جون میشه..قبلا هم حالت های تنش عصبی بهم دست میداد اما قلبم تیر نمیکشید

الان حدودا ده روزه ک زیاد قلبم تیر میکشه میدونید از چیه؟

ی بار همزمان با درد دست چپ حالت تهوع شدید و بی جونی تو قسمت پا داشتم رفتم بیمارستان فقط وایم یرم زد حتی نوار قلبم نگرفت

فکر کنم اعصابت یا معدت باشه 

دوست منم یه عالم عکس و اینا از قلب گرفت هیچی نبود

منم یه دفعه هجده نوزده سالگی مشکل داشتم دکتر گفت خانم عصبی هست نه نوارقلبت مشکل داره نه ریتم قلبت تو معاینه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکر کنم اعصابت یا معدت باشه دوست منم یه عالم عکس و اینا از قلب گرفت هیچی نبودمنم یه دفعه هجده نوزده ...

خداروشکر...ولی واسم سوال بود بیمارستان حتی نوار قلب هم نگرفت ازم🙄گفتم زیاد اینجوری میشم چیکار کنم ؟گفت هیچی اگ‌دیدی خیلی زیاده برو روانپزشک😑

خداروشکر...ولی واسم سوال بود بیمارستان حتی نوار قلب هم نگرفت ازم🙄گفتم زیاد اینجوری میشم چیکار کنم ؟ ...

اره جدیدا یاد گرفتن هر چی میشه زرتی میگن بیماری روان تنی یا پنیک 

فکر کن من عفونت تو بدنم بود داشتم میمردم داشتم بیهوش میشدم بهم میگفتن پنیک داری

من در مورد حالتام با روانپزشک صحبت کرده بودم گفته بود خانم این علائمی که شما میگی ریشه اعصاب نداره و جسمی هست بگرد علتشو پیدا کن 

فکر میکنن همه مریضاشون از پشت کوه اومدن و از ازمایش خون و تخصص ها هم سر نمیارن الکی داره میگه که اقا من مشکل دارم من حالم بده 

اره جدیدا یاد گرفتن هر چی میشه زرتی میگن بیماری روان تنی یا پنیک فکر کن من عفونت تو بدنم بود داشتم م ...

😑😑😑😑یه مشت بیسواد تحویل جامعه دادن.خدا ب داذمون برسه با این پزشکامون

😑😑😑😑یه مشت بیسواد تحویل جامعه دادن.خدا ب داذمون برسه با این پزشکامون

باور کن الان همش میگن نصف متخصص ها سهمیه ای هستن

من سهمیه ای بیسواد تو همین سایت دیدم که هیچی سرش نمیشد از پزشکی بچه های پزشکی ازش سوال پرسیدن نمیتونست جواب بده

قدیما دکترا همه امریکا و انگلیس تخصص میگرفتن یه چیز دیگه بودن

الان خیلی سخت که دکتر خوب پیدا کنی 

کم کاره قرص مصرف میکنم

ببین منم یه مدت به خیال خودم داشتم قرص کم کاری میخوردم 

یهو دکتر زنان بهم ازمایش داد فکر کن تا شش ماه پیش خوب بودا یهو تی اس اچم به خاطر دوز بالای قرص داشت میرفت سمت پرکاری

اونم باعث تپش قلب میشه 

یا یه مدت همش تپش قلب داشتم بعد منیزیم میخوردم اروم میشدم

معدت هم چک کن اونم خیلی باعث میشه ادم اشتباه کنه قلبش هست 

ببین مثلا چیزای ترش میخوری یا سنگین حالت بدتر نمیشه