2777
2789
عنوان

خداییش دختر بودنم سخته ها

197 بازدید | 25 پست

حالم واقعا ازاین موضوع بده 

چند روز پیش ی جایی بودم 

بعدش تلفنم زنگ خورد و یه خانمه گفت پسرم ازت خوشش اومده شمارتو از دوستت گرفتم(خودم حس میکنم بهش معرفی شدم) بعدم صحبت کرد و با مامانم صحبت کرد و قرار شد بیاد خونمون برای ادامه صحبتا‌ اما آدرس نگرفت!!!

بعدشم زنگ نزد که بگیره 

خیلی ناراحت شدم چون من اون روز یه کار مهمی رو کنسل کردم که کارای خونه رو انجام بدیم(مامانم مثلا تغییر دکوراسیون میداد همه چیز وسط خونه بود)

انصافا کارش زشت بود یا من حساس شدم 

دلم میخواد زنگ بزنم بگم این کارت زشتهههه ولی حیف نمیشه 

یه حاجت خیلی بزرگ دارم لطفا برام صلوات بفرستین ریپ بزنین یا لایک کنید تا منم بفرستم ممنونم

کارش خیلی خیلی زشت بود خداروشکر همون اول کنسل شد مشخصه خانواده نرمالی نیستن

خانومای مذهبی متعصب تحت هیچ شرایطی با من بحث عقیدتی نکنید چون نه جواب میدم ن میخونم . تحت هیچ شرایطی باهام بحث سیا‌سی نکنید اگر کامنتم رو جایی دیدید ریپلای نزنید با تشکر از عزیزانی ک شعور و شخصیت دارن و رعایت میکنن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کارش خیلی خیلی زشت بود خداروشکر همون اول کنسل شد مشخصه خانواده نرمالی نیستن

خب پس خوبه متوجه شدم که من حساس نیستم 

مامانمم همبنو میگه

یه حاجت خیلی بزرگ دارم لطفا برام صلوات بفرستین ریپ بزنین یا لایک کنید تا منم بفرستم ممنونم
این خاستگارا حرفن فقط کلاااها

متاسفم برای همه آدمای این مدلی 

خدا بهشون عقل بده

خب پس خوبه متوجه شدم که من حساس نیستم مامانمم همبنو میگه

ن بابا حساس نیستی واقعا بی احترامی کرد عزیزم

خانومای مذهبی متعصب تحت هیچ شرایطی با من بحث عقیدتی نکنید چون نه جواب میدم ن میخونم . تحت هیچ شرایطی باهام بحث سیا‌سی نکنید اگر کامنتم رو جایی دیدید ریپلای نزنید با تشکر از عزیزانی ک شعور و شخصیت دارن و رعایت میکنن

عزیزم برای حاجتت پنج تا صلوات فرستادن الهی خیلی زود حاجت روا بشی. میشه تاپیک اخرمو گزارش بزنی؟ ممنون ...

باشه عزیزم