2777
2789

برام سواله منی که انقد به مرگ فکر می کنم و دوست دارم بمیرم چرا هیچ اقدامی راجبش نمی کنم و میترسم از این موضوع

غرض رنجیدن ما بود از دنیا،که حاصل شد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا نمی ریی پیش روان پزشک یا متخصص اعصاب که ازت نواز مغز بگیرن عزیزم ؟؟؟ 

این ها همش به خاطر اثرات نوسانات هورمونی که با یه دوره کوتاه دارو درمانی حل میشه 

انقدر خودت رو اذیت نکن عزیزم

چرا نمی ریی پیش روان پزشک یا متخصص اعصاب که ازت نواز مغز بگیرن عزیزم ؟؟؟ این ها همش به خاطر اثرات نو ...

ببین ۲۶ سالمه هیچ گهی نشدم سر یه کاری ام نمی دونم با این حقوق کوفتی طلا بخرم دندونام رو درست کنم وسایل ضروری خونه رو بخرم چه خاکی تو سرم بریزم احساس می کنم هر اقدامی بزنم انگار این یکسال الکی رفتم سرکار

غرض رنجیدن ما بود از دنیا،که حاصل شد
ببین ۲۶ سالمه هیچ گهی نشدم سر یه کاری ام نمی دونم با این حقوق کوفتی طلا بخرم دندونام رو درست کنم وسا ...

عریزم شما دچار افکار منفی هم شدی

این مسائلی که گفتی هم قابل حل و اونقدر بزرگ نیستن که شما خودت رو بدبخت بدونی

من خودم تو موقعیت خودت بودم و دقیقا هم هم سن هستیم 

واقعا الان حالم خوبه و ازت خواهش می کنم به پیشنهادم گوش کنی 

سلام 

یه مشاور میشناسم فقط بدرد کسایی میخوره که نمیتونن زیاد برای مشاوره هزینه کنند از طرفی دنبال یه مشاور خوب هستن!

ایشون خیلی با انصاف هستن و شرایط خیلی خوبی رو برای کسایی که مشکل مالی دارند فراهم میکنن در کل هوای مراجعه کنندهاشون رو دارند.

از طرفی کلی رضایت تو کانال رضایت مندی شون هست 

گفتم این طوری منم کمکی کرده باشم چون تو این سایت خیلی ها شرایط مشاوره حضوری رو با این هزینه ها ندارند

ایدی رو بیکا P_z_314_70

ایدی تلگر ام consultation4