2777
2789
عنوان

خدایی بدون هماهنگی قبلی خونه کسی نرید

| مشاهده متن کامل بحث + 427 بازدید | 41 پست
یعنی زشت نشد؟؟مثل خوره افتاده به جونم اینقد دیر رفتن که حتی برا بچه هامم چیزی نتونستم درست کنم همینج ...

اصلا زشت نیست وقتی بدون هماهنگی بیان همین میشه. شما بچه داری خودت کار و زندگی داری قرار نیست هرکی از سر راه بیاد در خدمتش باشی. تا الان هم خوب بهشون رسیدی. ناراحتش نباش.

زن بودن یعنی هر روز با کلیشه‌ای بجنگی که به جای توانایی‌هایت، ظاهرت را قضاوت می‌کند. لطفا به زنی نگویید زیبا. زیبا سازی زنان باعث میشود تواناییها و کرامت انسانیشان دیده نشود. به بازیگر خوب زن نمیگویند چه عالی بازی کرد، بلکه متاسفانه میگویند زیباترین زن است. نگوییم زنها احساساتی هستند، چون احساسات لزوما منفی نیستند و انسان خالی از احساس، وجود ندارد. به این بهانه، زنان را سرکوب نکنیم. 🦢 کودک، یک انسان کوچک نیست. یک انسان کامل است که هنوز در حال رشد است.در خانه، فرزند فقط نیاز به غذا و لباس ندارد.او به احترام نیاز دارد، به امنیت روان، به محبت بی‌قید و شرط.او حق دارد نظر داشته باشد، حتی اگر بچه است.حق دارد اشتباه کند، بدون این‌که خجالت‌زده یا سرزنش شود.حق دارد شنیده شود، حتی اگر هنوز بلد نیست جمله‌هایش را درست بسازد.حق دارد خودش باشد، نه شبیه خواسته‌های والدینش.هیچ خانه‌ای کامل نیست، اما خانه‌ای که در آن کودک احساس ارزش، امنیت و عشق کند، خانه‌ایست که آینده را می‌سازد.

مهمونای من با کمال پرویی و بیشعوری با اینکه دعوت بودن و گفتن میان نبومدن 

اون همه زحمت و هزینه و تدارکو نابود کردن

بعد عوض عذر خواهی میگن هفته ی دیگ میان

انگار من خدمتکارشونم یا مالم مفته

هی زحمت بکشمتون هزینه کنم براشون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودتو سرزنش نکن.میخواستن اطلاع بدن.کسی که بدون اطلاع دادن میره خونه کسی نباید توقع پذیرایی آنچنانی د ...

زشت شد پس 

چیز درستی نداشتیم روم نشد نون پنیر تخم مرغ بیارم 

چرا نگفتن از قبل اه ☹️💔

کاربری دست منه و دوستم 🙃🥲

عزیزم

من خودم هیچ وقت سر زده جایی نمیرم دوست دارم هر کس خونم میاد از قبل اعلام کنه

ولی شده مثل دختر خاله شما برام پیش بیاد

با تمام وجود هر چه در توانم باشه ارائه میدم بهشون

چون که  دوست ندارم کسی با ناراحتی از خونم بره بیرون

اونا کاردرستی  نکردن ک بدوناطلاع اومدن مخصوص  ک شما شاغلید ولی  شمام باید هرچی داشتید  جلوشون  میذاشتید خیلی خر تو خری شد اونام ناراحت شمام ناراحت

زندگی‌رو نفسی ارزش غم‌خوردن‌نیست 💕💕💕ان قدر سیر بخند تا ک‌ ندانی غم‌چیست💕💕💕
عزیزممن خودم هیچ وقت سر زده جایی نمیرم دوست دارم هر کس خونم میاد از قبل اعلام کنهولی شده مثل دختر خا ...

ناراحت نشدن 

کلی هم معذرت خواهی کرد 

ولی ☹️☹️☹️

مهمونای من با کمال پرویی و بیشعوری با اینکه دعوت بودن و گفتن میان نبومدن اون همه زحمت و هزینه و تدار ...

برایمنم تین موقعیت پیش اومده چی بهشون گفتی قبول کردی هفتهی بعد؟

عزیزم خب اونا که سرزده اومدن یه ماکارونی یا لوبیاپلو میذاشتی حداقل خودت و بچه هاتم می‌خوردید اونا هم ...

لعنتی همیشه یخچال پر بودا 

اشتباه کردم 

حالا آخر هفته دعوتشون میکنم