2777
2789
عنوان

اومدم قهر خونه بابام

| مشاهده متن کامل بحث + 279 بازدید | 30 پست
هزار بار بهش گفتم چرا تو عوض شدی ،من به خاطر اخلاق هویت سختیای زندگیمونو تحمل کردم ،اما الان با یه ب ...

بنظرم گلم نباید میومدی خونه بابات بمون همونجا .باهاش حرف بزن بگو از دعوا و بحث خسته شدید یا به صلح برسید یا مشاوره برید .شاید دست خودش نیست درگیر افسردگی و اعصاب شده که این مشکل با دارو ام حله .خودت کاری کن تنش ازش دور بشه بتونه خودشو پیدا کنه که چرا اینجوری شده رفتارش .الانم بخاطر دخترت شده یه فرصت اینجوری بخودت و همسرت بده 

اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم  نه سنگرتون                                                             ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️                                💎💍💎                                        تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بری پشیمون میشی نکنی این کارو هااااااچند روزی بری خونه مادرت اعصابت آروم میشه هم کسی نمیگه قهر کرده ...

خیلی غمگینم ، فقط به دخترم نگاه میکنم و اشک میریزم ، دیگه تحمل رفتاراشو ندارم

بنظرم گلم نباید میومدی خونه بابات بمون همونجا .باهاش حرف بزن بگو از دعوا و بحث خسته شدید یا به صلح ب ...

افسردگی که داره ، به خدا دیگه خسته شدم ، از بعد زایمانم دیگه دوسش ندارم

خیلی غمگینم ، فقط به دخترم نگاه میکنم و اشک میریزم ، دیگه تحمل رفتاراشو ندارم

درست میشه خواهر جانم 

همه زندگیا از این روزا داره 

لگد نزنی ب زندگیت و بچت ک سخت پشیمون میشی 

من مثل سگ پشیمونم 

تو نکن 

فقط اول چند روزی برو ب ی بهونه 

خسته شدی ممکنه تصمیم اشتباه بگیری 

اللهم صل علی فاطمه و ابیها و بعلها و بنیها و سر المستودع فیها به عدد ما احاطه بهی علمک

افسردگی که داره ، به خدا دیگه خسته شدم ، از بعد زایمانم دیگه دوسش ندارم

درکت میکنم .توام ادمی مخصوصا یه زنی .کم میاری تحملت تاق میشه ولی چه میشه کرد پای بچه در میونی .پس برای درمانش کمکش کن .افسردگی خیلی بده .اون داره آزار میبینه نیاز به درمان قطعی داره 

اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم  نه سنگرتون                                                             ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️                                💎💍💎                                        تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘

خب شاید رفتارات اذیتش کرده بنظر خودت رفتار بدی نداشتی؟

شوهر من افسردگی داره ، ینی زندگیمونو تا به اینجا که رسوندیم با زور و تلاش من بوده وگرنه شوهر من همون آدمیه که از دانشگاه اخراج شد و بعد از دو سال با دعواهای من دفاع کرد ، همون آدمیه که بیکار تو خونه ساعت ها می‌خوابید ، این بی انصافیه که بهم میگه دارم کنترلش میکنم 

شوهر من افسردگی داره ، ینی زندگیمونو تا به اینجا که رسوندیم با زور و تلاش من بوده وگرنه شوهر من همون ...

چرا بچه اوردی ازش اخه با این شرایطش  که الان واسه جدایی دست و پات بسته باشه 

نمیدونم واقعا خیلی سخت شد اینجوری 

دور از جونت ، شما هم رفتی قهر؟ بچه داری؟

اره 

حاملم 

منم مدتی بود بداخلاق و بدهن شده بود یهو تحملم تموم شد رفتم قهر 

از چهار ماهگی تا الان ک هشت ماهم 

گیر افتادم خانواده ها و شوهرم لج کردن کوتاه بیا نیستن 

اگه حرصمو ی جور دیگه خالی میکردم اینجوری نمیشد

اللهم صل علی فاطمه و ابیها و بعلها و بنیها و سر المستودع فیها به عدد ما احاطه بهی علمک

اره حاملم منم مدتی بود بداخلاق و بدهن شده بود یهو تحملم تموم شد رفتم قهر از چهار ماهگی تا الان ک هشت ...

چه قدر شوهرت بیشعوره عین شوهر من ، نمیدونه زن حامله حساس میشه ، بدنش ‌‌‌‌‌و روانش تحت چه فشاریه؟ خودش نمیدونه مادر احمقشم نمیدونه؟