بعد از به دنیا اومدن دخترم ، شوهرم خیلی اخلاقش بد شده ، تو این یکسال فقط دعوا کردیم ، دیگه تحمل رفتاراشو ندارم ، واقعا دلم میخواد طلاق بگیرم اما دلم برای دخترم میسوزه ، تحمل یک لحظه دوریشم ندارم ، چیکار کنم؟
هزار بار بهش گفتم چرا تو عوض شدی ،من به خاطر اخلاق هویت سختیای زندگیمونو تحمل کردم ،اما الان با یه ب ...
بنظرم گلم نباید میومدی خونه بابات بمون همونجا .باهاش حرف بزن بگو از دعوا و بحث خسته شدید یا به صلح برسید یا مشاوره برید .شاید دست خودش نیست درگیر افسردگی و اعصاب شده که این مشکل با دارو ام حله .خودت کاری کن تنش ازش دور بشه بتونه خودشو پیدا کنه که چرا اینجوری شده رفتارش .الانم بخاطر دخترت شده یه فرصت اینجوری بخودت و همسرت بده
اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم نه سنگرتون ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️ 💎💍💎 تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
افسردگی که داره ، به خدا دیگه خسته شدم ، از بعد زایمانم دیگه دوسش ندارم
درکت میکنم .توام ادمی مخصوصا یه زنی .کم میاری تحملت تاق میشه ولی چه میشه کرد پای بچه در میونی .پس برای درمانش کمکش کن .افسردگی خیلی بده .اون داره آزار میبینه نیاز به درمان قطعی داره
اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم نه سنگرتون ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️ 💎💍💎 تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘
خب شاید رفتارات اذیتش کرده بنظر خودت رفتار بدی نداشتی؟
شوهر من افسردگی داره ، ینی زندگیمونو تا به اینجا که رسوندیم با زور و تلاش من بوده وگرنه شوهر من همون آدمیه که از دانشگاه اخراج شد و بعد از دو سال با دعواهای من دفاع کرد ، همون آدمیه که بیکار تو خونه ساعت ها میخوابید ، این بی انصافیه که بهم میگه دارم کنترلش میکنم