بعد از به دنیا اومدن دخترم ، شوهرم خیلی اخلاقش بد شده ، تو این یکسال فقط دعوا کردیم ، دیگه تحمل رفتاراشو ندارم ، واقعا دلم میخواد طلاق بگیرم اما دلم برای دخترم میسوزه ، تحمل یک لحظه دوریشم ندارم ، چیکار کنم؟
اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم نه سنگرتون ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️ 💎💍💎 تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
نه اصلا انگار دیوونه شدم ، از ماه ۸ حاملگیم کلا ورق برگشت
ازش پرسیدی این تغییر رفتارو جوابش چی بوده ؟؟
اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم نه سنگرتون ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️ 💎💍💎 تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘
اولا اشتباه کردی خونه رو ترک کردی دوما اخلاقاش چجوره دست بزن داره یا خیانت؟؟
به راحتی دروغ میگه ، فضا زندگیم یه فضای بی اعتمادیه ، همش به من میگه کنترلگرم ، به خدا من جرئت ندارم راجع به چیزی تو زندگیمون نظرمو بگم چون بعدش دعواس که من میخوام کنترلش کنم ، اصلا روانی شده
الان ما نه میدونیم چه رفتاری میکنه سر چی اصلا دعوا دارید چجوری میخوایم کمک کنیم بهت!!!
به راحتی دروغ میگه ، فضا زندگیم یه فضای بی اعتمادیه ، همش به من میگه کنترلگرم ، به خدا من جرئت ندارم راجع به چیزی تو زندگیمون نظرمو بگم چون بعدش دعواس که من میخوام کنترلش کنم ، اصلا روانی شده
هزار بار بهش گفتم چرا تو عوض شدی ،من به خاطر اخلاق هویت سختیای زندگیمونو تحمل کردم ،اما الان با یه بچه چرا اینکارارو میکنی ، اصلا جوابی نداره بهم بده فقط حرفای تکراری میزنه