2777
2789
عنوان

اومدم قهر خونه بابام

279 بازدید | 30 پست

بعد از به دنیا اومدن دخترم ، شوهرم خیلی اخلاقش بد شده ، تو این یکسال فقط دعوا کردیم ، دیگه تحمل رفتاراشو ندارم ، واقعا دلم میخواد طلاق بگیرم اما دلم برای دخترم میسوزه ، تحمل یک لحظه دوریشم ندارم ، چیکار کنم؟

بخاطر جنسیت یا امادگی بچه دارشدن نداشته 

اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم  نه سنگرتون                                                             ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️                                💎💍💎                                        تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اصلا انگار دیوونه شدم ، از ماه ۸ حاملگیم کلا ورق برگشت

ازش پرسیدی این تغییر رفتارو جوابش چی بوده ؟؟ 

اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم  نه سنگرتون                                                             ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️                                💎💍💎                                        تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘

اولا اشتباه کردی خونه رو ترک کردی دوما اخلاقاش چجوره دست بزن داره یا خیانت؟؟

به راحتی دروغ میگه ، فضا زندگیم یه فضای بی اعتمادیه ، همش به من میگه کنترلگرم ، به خدا من جرئت ندارم راجع به چیزی تو زندگیمون نظرمو بگم چون بعدش دعواس که من میخوام کنترلش کنم ، اصلا روانی شده

نه اصلا انگار دیوونه شدم ، از ماه ۸ حاملگیم کلا ورق برگشت

پشیمون میشی 

ی چند روزی ب ی بهونه برو خونه مادرت آروم میشی 

اللهم صل علی فاطمه و ابیها و بعلها و بنیها و سر المستودع فیها به عدد ما احاطه بهی علمک

الان ما نه میدونیم چه رفتاری میکنه سر چی اصلا دعوا دارید چجوری میخوایم کمک کنیم بهت!!!

به راحتی دروغ میگه ، فضا زندگیم یه فضای بی اعتمادیه ، همش به من میگه کنترلگرم ، به خدا من جرئت ندارم راجع به چیزی تو زندگیمون نظرمو بگم چون بعدش دعواس که من میخوام کنترلش کنم ، اصلا روانی شده

ازش پرسیدی این تغییر رفتارو جوابش چی بوده ؟؟

هزار بار بهش گفتم چرا تو عوض شدی ،من به خاطر اخلاق هویت سختیای زندگیمونو تحمل کردم ،اما الان با یه بچه چرا اینکارارو میکنی ، اصلا جوابی نداره بهم بده فقط حرفای تکراری میزنه

پشیمون میشی ی چند روزی ب ی بهونه برو خونه مادرت آروم میشی

نمیدونم ، واقعا دیگه دلم باهاش نیست ، من تو حاملگیم تنها بودم ، از اونموقع دیگه مهرش از دلم رفت ،بعدشم خودش کلا روانی شد و از این رو به اون رو شد

نمیدونم ، واقعا دیگه دلم باهاش نیست ، من تو حاملگیم تنها بودم ، از اونموقع دیگه مهرش از دلم رفت ،بعد ...

بری پشیمون میشی 

نکنی این کارو هاااااا

چند روزی بری خونه مادرت اعصابت آروم میشه 

هم کسی نمیگه قهر کرده 

واسه شوهرتم آب متبرک درست کن 

درست میشه انشاالله نگران نباش

اللهم صل علی فاطمه و ابیها و بعلها و بنیها و سر المستودع فیها به عدد ما احاطه بهی علمک