2777
2789
عنوان

چقدر زندگی با ادم بی سواد وبی فرهنگ سخته 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 3547 بازدید | 168 پست

اینجور مردارو دیدم تازشم طلبکارن تو بچه رو بد تربیت کردی من که سرکارم خودت که نمی دونی چه ذاتی داری به خودت کشیدن نمی دونم اون شیری که دادی و......اینا حرفای این جور مرداس که فقط می خوان تقصیر رو بندازن گردن یکی ،،لطفا این قدر برای بچه هات جوش نزن بچه ده ساله چرا غذاشو بذاری دهنش ،اصلا محلش نده غذاش رو بکش بذار جلوش خورد خورد نخوردم نخورد جمع کن برو گوشیت رو رمزش رو عوض کن هیچ برنامه ای هم نذار بمونه ،شوهرت مثل خر تو گل گیر کرده پشیمونه اما نمی فهمه چه گوهی بخوره  برای خودت تو خونه کار درست کن اصلا وقت نکنی مثلا خیاطی حتی حفظ قرآن همه اینا امتحانه خیلی سخته خیلی اما نباز اون بچه هم بزرگ میشه اما تو می مونی با یک تن و روح مریض،،راستی اگه بتونی هدف مشترک با شوهرن داشته باشی خیلی عالیع مثلا پس انداز خرید خونه سفر خوب و...آخر شبا ازین بازیای دسته جمعی اتجام بدید پانتومیم و ...

یک نکته کلی بهت بگم حتی این مردا با همه اذیتاشون از زن غرغرو فرارین تو مغزشونم میگن مگه من چکار کردم این غر میزنه و ال وبل زن شاددد می خوان حالا که تصمیم به ادامه زندگیت گرفتی بخاطر هرچی  اون زنیکه رو فراموش کن اینجوری فک کن که شوهرت ازون فراریه اون می خواد خودش رو بچسبونه  ،زندگیت رو بساز حیفه به خدا 

چرا غذا میزاری دهن بچه؟؟؟بخورید بعد جمع کنید هر کی نخورد گرسنه میمونه.روش شما کاملا اشتباهه.بعدش برای اینکه بچه ها سراغ گوشی نرن اینیستا در از بازیهای خانوادگی هست با هم بازی کنید.اینجوری هم گوشی رو ازشون میگیرید هم بهشون نزدیک میشید.گاهی وقتها درست کردن زندگی یه کم مهارت میخواد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا از همین میترسم. داره شبیه خودش میکنه اونارم 😭بچهام خیلی بی تربیت شدن. بهم فوش میدن. ادا در می ...

عزیزم وقتی میبینی شوهرت حرفاش با شما یکی نیست ما علارغم میل باطنی باهاش راه بیا مثل میگه غذا بده بهش و .. بگو چشم هرچی شما بگی ولی تو خلوت بهش بگو موافق نیستی

سخته ولی این تنها روشیه که شاید همسرتون تغییر رفتار بده 

بنظرم دوره های تربیت فرزند و همسرداری آقای حسینی هم خیلی بتونه بهتون کمک کنه

اینجور مردارو دیدم تازشم طلبکارن تو بچه رو بد تربیت کردی من که سرکارم خودت که نمی دونی چه ذاتی داری ...

ممنون. آره کلا تمام تقصیر هارو میندازه گردن من. 

سعی میکنم به بچها بیشتر برسم و وقتشونو پر کنم. ولی باشوهرم نمیتونم خوب باشم. چون عذاب زیادی میکشم 

شب های هجر را گذراندیم و زنده ایم !مارا به سخت جانی خود این گمان نبود 🖤

عزیزم وقتی میبینی شوهرت حرفاش با شما یکی نیست ما علارغم میل باطنی باهاش راه بیا مثل میگه غذا بده بهش ...

ممنون. 

فرهنگ و که قبل میشه از خانواده و رفتاراش فهمیدسواد و اطلاعاتشم باز از صحبت کردن و مدرک تحصیلیش ...

تا حالا آدم دو رو ندیدی ؟؟؟ الان روی واقعی شو نشون داده. 

فک کنم واضح گفتم تمام مشکلاتمو 

شوهر منم همینه تازه من حواسم هست تبلت زیاد دست نگیره دیشب سر یه شیرین عسل که داشت ساعت ۸ میخورد یه ج ...

اره بخدا اینم تن من میلرزونه امشب سر سفره بچم گفت نوشابه بهم بده گفت ۵ قاشق دیگه غذا بخور تا بدمت منم دیدم بچم ۵ تا قاشق خورد اون حواسش نبود من وقتی خورد براش نوشابه ریختم وای نمیدونی چیکار کرد که چرا بچه هنوز شام نخورده نوشابه دادی بهش خودت گول میزنی گفتم اره من درغگو‌هستم ولم کن

اره بخدا اینم تن من میلرزونه امشب سر سفره بچم گفت نوشابه بهم بده گفت ۵ قاشق دیگه غذا بخور تا بدمت من ...

خب بگو نخر نوشابه والا 

کاش میذاشتی خود بچه بهش بگه که ۵ قاشقمو خوردم

دلت خوشه ها. ادم حسابم نمیکنن. زبون درازی میکنن فوش میدن. انگار من بدشونو میخوام. شوهرم حسابی بچه ها ...

بهشون بگو می ذارمتون می رم دیگه مادر نخواهید داشت ، من به خاطر شما موندم شمام بخواهید اینجوری کنید ولتون می کنم 

بهشون بگو می ذارمتون می رم دیگه مادر نخواهید داشت ، من به خاطر شما موندم شمام بخواهید اینجوری کنید و ...

گفتم چند باری. ولی خیلی بچن نمیفهمن