اینجور مردارو دیدم تازشم طلبکارن تو بچه رو بد تربیت کردی من که سرکارم خودت که نمی دونی چه ذاتی داری به خودت کشیدن نمی دونم اون شیری که دادی و......اینا حرفای این جور مرداس که فقط می خوان تقصیر رو بندازن گردن یکی ،،لطفا این قدر برای بچه هات جوش نزن بچه ده ساله چرا غذاشو بذاری دهنش ،اصلا محلش نده غذاش رو بکش بذار جلوش خورد خورد نخوردم نخورد جمع کن برو گوشیت رو رمزش رو عوض کن هیچ برنامه ای هم نذار بمونه ،شوهرت مثل خر تو گل گیر کرده پشیمونه اما نمی فهمه چه گوهی بخوره برای خودت تو خونه کار درست کن اصلا وقت نکنی مثلا خیاطی حتی حفظ قرآن همه اینا امتحانه خیلی سخته خیلی اما نباز اون بچه هم بزرگ میشه اما تو می مونی با یک تن و روح مریض،،راستی اگه بتونی هدف مشترک با شوهرن داشته باشی خیلی عالیع مثلا پس انداز خرید خونه سفر خوب و...آخر شبا ازین بازیای دسته جمعی اتجام بدید پانتومیم و ...
یک نکته کلی بهت بگم حتی این مردا با همه اذیتاشون از زن غرغرو فرارین تو مغزشونم میگن مگه من چکار کردم این غر میزنه و ال وبل زن شاددد می خوان حالا که تصمیم به ادامه زندگیت گرفتی بخاطر هرچی اون زنیکه رو فراموش کن اینجوری فک کن که شوهرت ازون فراریه اون می خواد خودش رو بچسبونه ،زندگیت رو بساز حیفه به خدا