2777
2789
عنوان

چرا هیچ حرفی ندارم با شوهرم بزنم

| مشاهده متن کامل بحث + 313 بازدید | 27 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدالعنتت نکنه 🤣🤣🤣

بخدا😂😂

بیچاره خسته و کوفته از سر کار میاد،شغلشم یه جوری از صبح تا شب با مردم سر و کله میزنه تا میاد خونه استراحت کنه من شروع میکنم مثل رادیو سرشو میخورم بنده خدارو😂

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐

وای من اونقد حرف میزنم شوهرم میگه دو دیقه زر نزن سرم درد گرفت😂😂

یه بار اوایل آشنایی تو ماشین بودیم شوهرم گفت وای چقدر حرف زدی سرم رفت ولی بعدش گفت خدایی از بس حرف زدی راه کوتاه شد. مسیر دوساعته شد نیم ساعته 😅😅😅😅🤣

کاربری دسته منو خواهرمه
یه بار اوایل آشنایی تو ماشین بودیم شوهرم گفت وای چقدر حرف زدی سرم رفت ولی بعدش گفت خدایی از بس حرف ز ...

😂😂😂

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐

ولی بهت میاد خیلی شاد و پر انرژی باشی 😂👌🏻

آره،آدم شادی هستم😅 ولی امان از روزی که دلم بگیره،همه متوجه میشن و انگار انرژی همه اطرافیانمم گرفته میشه

بخدا😂😂بیچاره خسته و کوفته از سر کار میاد،شغلشم یه جوری از صبح تا شب با مردم سر و کله میزنه تا میاد ...

چقدر دوست داشتم مثل تو باشم

متاسفانه دقیقا مثل استاتر هستم

هیچ حرفی به فکرم نمیرسه واسه گفتن

هر کی پیشم باشه ، حوصله اش سر میره

خوشم نمیاد از این اخلاقم ولی دست خودم نیست

چقدر دوست داشتم مثل تو باشممتاسفانه دقیقا مثل استاتر هستمهیچ حرفی به فکرم نمیرسه واسه گفتنهر کی پیشم ...

اشکالی نداره،خودتو اذیت نکن.یکم رو خودت کار کن،کم کم میتونی.منم اوایل خجالتی بودم ولی از وقتی رفتم مدرسه اینمدلی شدم