2777
2789
عنوان

شیرازی های عزیز بیان

426 بازدید | 51 پست

سلام دوستان خوبید 

من قصد دارم هفته بعدی بیام شیراز برای دیدن ملک که اگر خدا بخواد بخریم 

راجع به شهرک بهار شازده قاسم بلوار سیبویه نظرتون چیه؟

قبلاً این مناطق پر از افغان بود ولی خداراشکر الان نیستن یا خیلی کم هستن 

کرونا مادرم رو آسمانی کرد😭غصه م حیلی زیاده😭تا یه مراسم فاتحه میبینم تو تلوزیون یا فیلم اشکم سرازیر میشه،مادرم مراسم فاتحه نداشت😢مرهم اگرنمیشوی زخم نزن دل مرا😭😭😭😭میشه برای شادی روح مادرم یه صلوات بدی،ممنون میشم

میشه جاهای دیگه با قیمت مناسب هم معرفی کنیید

کرونا مادرم رو آسمانی کرد😭غصه م حیلی زیاده😭تا یه مراسم فاتحه میبینم تو تلوزیون یا فیلم اشکم سرازیر میشه،مادرم مراسم فاتحه نداشت😢مرهم اگرنمیشوی زخم نزن دل مرا😭😭😭😭میشه برای شادی روح مادرم یه صلوات بدی،ممنون میشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا اونجا خب برو طرف بلوار اتحاد اونا

بلوار اتحاد سند ندارم وخلافه ساخت دارن

کلا اون قسمتا افغانی هم نباشه مکانه ارازل اوباشه

واقعا؟

میشه نری ؟؟

محله درستی نیس

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

میشه نری ؟؟محله درستی نیس

آره دیگه وقتی همه میگن صرف نظر میکنم

آره عزیزم ۳۰ سالمه و بچه شیرازم

سمت ریاستی و نصر چطوره؟

بنظرم بری سلطان اباد شرف داره ب اونجا

رفتیم خاستگاری برادرشوهرم 

وقتی اومدیم سوار ماشین شیم دیدیم لاستیک نداره

اگه بخام خودمو توصیف کنم میگم ✓چال گونه خال لب گیسو کمند ابرو کمان♕

بنظرم بری سلطان اباد شرف داره ب اونجارفتیم خاستگاری برادرشوهرم وقتی اومدیم سوار ماشین شیم دیدیم لاست ...

☹️🤣🤣🤣🤣🤣

(فکر  چیز خوبه، ولی اگر بیش از حد بشه مثل یه آلودگی میمونه که زندگیتو نابود می کنه