2777
2789
عنوان

برگااام خوابم واقعی شددددددد

| مشاهده متن کامل بحث + 2559 بازدید | 116 پست
خانواده درستی ندارمادم هول هیچ جوره درست نمیشه

میفهمم درکت میکنم 

ذاتش خرابه 

پس همین فرمون برو جلو بیخیال ولی اصلا به خودت نیاز برس به خودت شاد باش با بچه هات خوش بگزرون خلاصه طبق شرایطتت 

خرجیت میده حالا یا نه؟

دختر کورد💚خدایا خودت بساز من دیگ طاقتم طاق شده 💔

😂😂😂والا خب گور باباش چرا عزا بگیرم نمیدونم چرا تعجب میکنن بعضیا😂😂😂🦦

میخای به همین منوال ادامه بدی؟

یا قصد طلاق داری؟

شازده کوچولو👶: شنیدم ادما از دور قشنگن،از چقدر دور؟  روباه🦊:از خیلی دور یعنی جایی که اصلا نبینیشون:) ️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی این قانون مضخرف کشور بری بخاطر زیگیل و ایدزش شکایت کنی نمیفرستنش ازمایش؟؟؟

خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜
چند روز دیگ وقت کنم پاپ اسمیر میدم با ازمایش ایدز

بخاطر خیانت اون حیوان باشه بیخیال باش ولی توروخدا نسبت ب سلامتی خودت بیخیال نباش 

خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜
😂😂😂والا خب گور باباش چرا عزا بگیرم نمیدونم چرا تعجب میکنن بعضیا😂😂😂🦦

نه خوشم اومد👌🏼😂😂😂

من فعلا مجردم دوست دارم دقیقا عین تو باشم البته الآنم به من اطرافیانم میگن اکثر اوقات ریلکسم اما متاهلی هم امیدوارم همینطوری شم🥴😂

میفهمم درکت میکنم ذاتش خرابه پس همین فرمون برو جلو بیخیال ولی اصلا به خودت نیاز برس به خودت شاد باش ...

اره خرجیمو میده

کارما💫     چالش ناشناس👇👇👇 https://daigo.ir/secret/51308750148

ن مدرک میخواد

مدرک؟همون بفرستنش ازمایش جواب ازمایش مدرک نیست؟

نه خوشم اومد👌🏼😂😂😂 من فعلا مجردم دوست دارم دقیقا عین تو باشم البته الآنم به من اطرافیانم میگن اک ...

😂😂😂❤️

ایشالا ک ی شوهر خوب گیرت بیاد همچین مردی پیرت میکنه تا ب الان من برسی

اره خرجیمو میده

حالا بازم خوبه پول اضافی بگیر ازش پس انداز کن مطمئن باش یه روز به دردت میخوره فردا پس فردا پیر شدی فک نکن مراقبت میشه

دختر کورد💚خدایا خودت بساز من دیگ طاقتم طاق شده 💔

کاش نزدیکت بودم بغلت میکردم اندازه سالها رنجی که کشیدی فقط بغلت میکردم تا تموم رنجتو بریزی بیرونخدا ...

ممنون قشنگم🫂❤️